Ekipa OOZ Domžale

qodef-team-image
direktorica
Karolina Vrtačnik
T: +386 1 72 19 375, + 386 40 459 845
E: karolina.vrtacnik@ozs.si
Karolina je od julija 2016 direktorica Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale. Delo na zbornici ji predstavlja način življenja in hobi. Tudi sama je podjetnica, zato ji je podjetniški svet blizu. Svoje bogate izkušnje, ki jih je pridobila na dolgi karierni poti, rada deli z drugimi. Njena poglavitna usmeritev je delovanje v skladu z željami članov, razvoj posameznih sekcij, povezovanje zbornice v mednarodne mreže in projekte.
qodef-team-image
pravnica in podjetniška svetovalka
Mellanie Grudniik
T: +386 1 72 19 374
E: mellanie.grudniik@domzale-ooz.si
Mellanie Grudniik je pravnica s pravosodnim izpitom, strokovnjakinja za področje gospodarskega, civilnega in delovnega prava. Že vrsto let svetuje podjetnikom in podjetjem pri ustanavljanju podjetij, spremembah in zapiranju podjetij ter prenosih podjetij. Bodoče podjetnike seznanja s postopki in pogoji za ustanovitev podjetja ali registracijo nosilca samostojne dejavnosti, svetuje jim o pogojih za opravljanje dejavnosti, zakonitih zastopnikih in še mnogo več.
qodef-team-image
podjetniška svetovalka
Mija Bokal
T: +386 1 72 19 370
E: marija.bokal@domzale-ooz.si
Mija spremlja potencialne in delujoče podjetnike na njihovih poteh kot svetovalka na VEM točki OOZ Domžale. Ima številne izkušnje na področju vodenja in izvedbe evropskih projektov, blizu ji je tudi spletno komuniciranje, soustvarja CEH, glasilo OOZ Domžale. Zgodbe podjetnikov jo vedno znova pritegnejo in so ji v navdih.
qodef-team-image
podjetniška svetovalka
Petra Prepadnik
T: +386 70 394 100
E: petra.prepadnik@domzale-ooz.si
Petra je komunikologinja z večletnimi izkušnjami. Skrbi za prijazno, hitro in jasno komunikacijo z našimi člani, svetuje vam, ko pokličete kontaktni telefon VEM točke. Pomaga pri pripravi Novic obrtne zbornice ter skrbi za Facebook stran. Za vas lahko pripravi prepričljiv, viden, drugačen, prepoznaven in čisto vaš oglas v glasilu CEH.
qodef-team-image
administrativna sodelavka
Andreja Gregorič
T: +386 1 72 19 375
E: info@domzale-ooz.si
Andreja je poklicna biologinja z izkušnjami s področja dela na evropskih projektih. Prav te izkušnje in želja po pridobitvi raznolikih znanj jo je pripeljala na OOZ Domžale. Veseli jo delo z ljudmi, rada ustvarja in je aktivna športnica. Na OOZ Domžale skrbi za vsakdanje administrativno poslovanje.