Novice

v soboto, 3. marca bo od 16. ure dalje na Obrtni zbornici Domžale na Viru potekal Look & learn interaktivni seminar s predstavitvijo različnih tehnik striženja, barvanja in oblikovanja pričesk popolnih linij, širokega spektra simetričnih in asimetričnih oblik, različnih tekstur ter razvrščanja plasti pod taktirko priznane strokovnjakinje Ivane Bajsič.

“Look & Learn” interaktivni seminarji so  prilagojeni potrebam in zahtevam udeležencev, ki želijo svoje znanje nadgraditi. Preko natančne demonstracije na modelih vam prikažemo različne tehnike striženja, barvanja in oblikovanja pričeske korak po korak.
Spoznajte svet idealnih linij, širokega spektra simetričnih in asimetričnih oblik, raznovrstnih tekstur, razvrščanj plasti, različne tehnike gradacije, plastenja ter njihovih kombinacij.
Navdih za številne oblike in različne forme pričesk nove kolekcije “Extreme” smo črpali iz arhitekturnih umetniških del dekonstruktivizma, Cooper Uniona ali enostavno skozi impresije Gaudijeve hiše, ki je sestavni del našega modnega izražanja.

V iskanju barvnih posebnosti in harmoniji smo našli navdih v Ametistu, kristalu tisočerih skrajnih geometrijskih oblik, ki oblikujejo edinstveno linijo. Ustvari se kombinacija intenzivnih pastelnih barv in izraženih silhuet, ki poudarjajo želene podrobnosti.
Izvedba programa vključuje:
– lahko razumljiva predavanja
– demonstracije med predavanji in slide show kolekcij IDEA academy ter zgodovino mode
– praktična striženja na živih modelih
– izdelava geometrijskih oblik
– linije, stopnje prenosa in slojevitost
Cena seminarja je za člane naše zbornice s poravnano članarino 29 €, za njihove zaposlene 35 €, za ostale 59 €.

Več informacij o seminarju dobite, če pokličete na 041 499 799.
Prijave sprejemamo najkasneje do srede, 21.2. na info@domzale-ooz.si ali preko SMS sporočila na 070 394 100. S prijavo na seminar potrjujete svojo udeležbo in plačilo. V primeru odpovedi potrjene rezervacije tri ali manj delovnih dni pred dogodkom, je naročnik dolžan plačati 100% cene izobraževanja.
V kolikor se želite včlaniti v OOZ Domžale in OZS lahko to storite tu kjer lahko preberete tudi druge ugodnosti, ki jih nudimo članom.

Vabimo vas, da predstavite vaše izdelke in storitve na 30. Mednarodnem sejmu gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2018, ki bo od 4. do 7. aprila 2018 potekal v Gornji Radgoni.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije se je s Pomurskim sejmom dogovorila za posebne pogoje sodelovanja. Člani OZS ste vabljeni, da se vključite v skupinske nastope območnih obrtno-podjetniških zbornic in strokovnih sekcij. Posebni pogoji pa veljajo tudi v primeru, če se boste odločili za samostojno predstavitev.

Vsebinska težišča sejma bodo na zaključnih obrtnih delih v gradbeništvu, na vključevanju obrtnih dejavnosti v izgradnjo prometne in komunalne infrastrukture, v nič energijsko gradnjo, prenovo in obnovo stavb, uvajanje obnovljivih virov energije, urejanje okolice in trajnostno gradbeništvo. Posebni poudarki bodo tudi na naravnih gradbenih materialih, še posebej lesu, kamnu in glini ter na sodobni mehanizaciji in orodjih.

Na sejemski Obrtni ulici se bodo predstavljale obrtne spretnosti. V petek, 6. aprila 2018, bo na sporedu tekmovanje dijakov v polaganju keramike, tekmovanje mladih kleparjev in krovcev ter tekmovanje osnovnošolcev v graditeljskih spretnostih.

Vljudno vabljeni k sodelovanju! Rok za prijavo je 9. februar 2018!

Za več informacij o možnostih sodelovanja se obrnite na svojo Območno obrtno-podjetniško zbornico ali strokovno sekcijo pri OZS.

Za podrobnejše informacije pa vam je na voljo tudi gospod Robi Fišer, projektni vodja sejma MEGRA, T:+386 (0)2 564 2 113, GSM: +386 (0)31 871 505, robi.fiser@pomurski-sejem.si

Prijavnica – Megra-ooz

Prijavnica – Megra-ozs

Vabimo vas, da se udeležite:

 • Predavanja o novi gradbeni zakonodaji (prvega dela se lahko udeležite vsi, ki vas zanima ta tematika, drugi spodnji del pa je namenjen suhomontažerjem)
 • Izobraževanja, namenjenega podjetjem, ki se ukvarjajo z gradbeništvom/zaključnimi deli v gradbeništvu, predvsem z izvajanjem suhomontažnih del.

Prvi del srečanja bo namenjen predstavitvi najpomembnejših novosti novega Gradbenega zakona, v nadaljevanju programa pa se bomo posvetili obračunavanju suhomontažnih del in predstavitvi pokrovitelja.
Pokrovitelj izobraževanja je podjetje Knauf Ljubljana, ki bo na dogodku predstavil prednosti sistema Aquapanel Outdoor. Aquapanel cement board tehnologija postavlja nova merila pri oblikovanju in konstruiranju stavb in nudi kakovostne rešitve pri izdelavi zunanjih sten, pri obnovi fasad ter za projektiranje in izdelavo drugih posebnih projektov.

Termin in kraj izvedbe
Izobraževanje bo potekalo v Mariboru, v prostorih OOZ Maribor, Titova cesta 63, 2000 Maribor, dne 10. 1. 2018, s pričetkom ob 15 uri.

Program in predavatelji
15:00   Predstavitev glavnih novosti novega Gradbenega zakona, Janko Rozman, OZS
16:45   Normativi, pravila in obračun suhomontažnih del, Mladen Dandić, predsednik GIZ Suha gradnja in Janko Rozman, OZS
17:30   Predstavitev pokrovitelja: Knauf Ljubljana d.o.o., s temo: Knauf zunanja stena – Aquapanel Outdoor
19:00   Pogostitev in druženje (KNAUF)

Kasnejše izvedbe (predvidoma):

 •  17. 1. 2018, podrobno 5 urno predavanje o novi gradbeni zakonodaji na CPU v Ljubljani, podrobnosti in prijava na tej spletni povezavi http://www.ozs.si/Dogodki.aspx?id=a0N0X00001FVQSOUA5 (kotizacija 65€)
 • 22. 1. 2018, samo predavanje o novi gradbeni zakonodaji, na OOZ Vrhnika, 1,5 ure
 • 1. 2. 2018, samo predavanje o novi gradbeni zakonodaji, na OOZ Sevnica, 1,5 ure
 • 2. 2. 2018, samo predavanje o novi gradbeni zakonodaji, na OOZ Koper, 1,5 ure
 • 6. 2. 2018, samo predavanje o novi gradbeni zakonodaji, na OOZ Murska Sobota, 1,5 ure
 • 12. 2. 2018, samo predavanje o novi gradbeni zakonodaji, na OOZ Tolmin, 1,5 ure
 • 14. 2. 2018, predavanje o novi gradbeni zakonodaji in izobraževanje suhomontažerjev, na OOZ Celje, ob 15 uri do cca 19 ure
 • 27. 2. 2018, samo predavanje o novi gradbeni zakonodaji, na OOZ Trbovlje, 1,5 ure
 • 5. 3. 2018, samo izobraževanje suhomontažerjev, na OOZ Nova Gorica, ob 16 uri
 • 7. 3. 2018, predavanje o novi gradbeni zakonodaji in izobraževanje suhomontažerjev, na OOZ Logatec
 • Zaključno predavanje o novi gradbeni zakonodaji in izobraževanje suhomontažerjev, druga polovica marca, na OZS v Ljubljani
 • Predvidoma bo ena celotna izvedba tudi na OOZ Novo mesto, termin še ni določen

  Pogoji prijave in odjave – MB (za ostale lokacije bodo prijave možne kasneje)
  Prijavite se lahko z obrazcem na OOZ Maribor, ali na GIZ Suha gradnja (za obrazec nam pišite na info@domzale-ooz-si). V prijavi navedite naziv podjetja in število udeležencev iz vašega podjetja. V kolikor želite, da vam po zaključku predavanja pripravimo potrdilo o udeležbi, nam sporočite imena udeležencev.

  Kotizacija – za OOZ MB
  Za člane GIZ Suha gradnja in za člane OZS, je udeležba brezplačna. Za ostale udeležence pa znaša kotizacija 30 €/ udeleženca (DDV vključen v ceno). Račun vam bomo izstavili na podlagi vaše prijave.

Naziv delovnega mesta: Strokovni sodelavec na projektu (M/Ž) – 2 delovni mesti

 

Datum objave: 20. 12. 2017

 

Kraj dela: Domžale z okolico, Ljubljana in občasno na terenu

 

Opis del in nalog: osnovno podjetniško svetovanje in informiranje, organizacija dogodkov (izobraževanj, delavnic ipd.), pisarniško delo (načrtovanje, organizacija in vodenje delovnih procesov), strokovno in administrativno delo na projektu, priprava člankov in prispevkov o projektu, koordiniranje pri izvajanju aktivnosti na projektu, organiziranje nalog v okviru projekta, informiranje deležnikov in promocija aktivnosti v sklopu projekta, izdelovanje poročil za potrebe projekta, opravljanje drugih nalog v povezavi z delovnim področjem in po naročilu direktorja.

 

Zahtevana izobrazba: najmanj visokošolska strokovna izobrazba

 

Področje izobrazbe: ekonomija, poslovne in upravne vede, družbene vede, pravo

 

Zahtevane izkušnje: 3-letne svetovalne izkušnje s podjetji in potencialnimi podjetniki na področju priprave poslovnih načrtov, marketinga, vodenja podjetij, gospodarskega in statusnega prava, upravljanja s človeškimi viri, družbene odgovornosti podjetij in socialnega podjetništva, internacionalizacije in državnih spodbud; v roku treh mesecev mora izbrani kandidat pridobiti certifikat za upravljanje z aplikacije e-VEM.

 

Znanje jezikov: angleški jezik

 

Računalniška znanja: osnovna znanja urejanja besedil, delo s preglednicami in z bazami podatkov

 

Nudimo vam: delo v spodbudnem podpornem podjetniškem okolju pri delodajalcu z več kot 40-letno tradicijo, številne izzive in priložnosti za delo s podjetniki, strokovno mentorstvo ob pričetku dela, dinamično in raznoliko delo v manjšem timu, možnost izobraževanja in strokovnega razvoja, možnost osebnega in kariernega razvoja, možnost dolgoročnega sodelovanja.

 

Trajanje zaposlitve: do 31.12.2022, s poskusnim delom 6 mesecev

 

Vrsta zaposlitve: polni delovni čas

 

Začetek dela: 1. 3. 2018

 

Vozniški izpit: kategorije B, lastno vozilo

 

Urnik dela: dopoldne, občasno gibljiv/nestanoviten

 

Rok za prijavo: 20.1.2017

 

Vrsta prijave: e-pošta mellanie.grudniik@domzale-ooz.si ali navadna pošta na OOZ Domžale, Šaranovičeva cesta 21a, 1230 Domžale

 

Kontaktna oseba: Mellanie Grudniik, mellanie.grudniik@domzale-ooz.si, 01 72 19 375