1. KONFERENCA TRAJNOSTNE TRANSFORMACIJE

SPIRIT Slovenija organizira 1. KONFERENCO TRAJNOSTNE TRANSFORMACIJE z naslovom RESNICA. POGUM. SPREMEMBA. Potekala bo v Hotelu Mons v Ljubljani, 13. novembra 2019, od 15. do predvidoma 18. ure. Programu sledi druženje in pogostitev.

 

V okviru programa TRAJNOSTNA TRANSFORMACIJA – za pravo vrednost človeka, narave in skupnosti, želimo slovenski poslovni javnosti predstaviti bistvene vrednote, ki so potrebne za trajnostno poslovno uspešnost in posledično ustvarjajo ključno konkurenčno prednost na mednarodnih trgih.

 

Na 1. KONFERENCI TRAJNOSTNE TRANSFORMACIJE bomo na oder resnice, poguma in sprememb povabili vodilne v podjetjih, ki so že stopila na pot trajnostne transformacije poslovanja.

 

Rezervirajte si čas, točen program bo objavljen na https://www.spiritslovenia.si/dogodki, vse prijavljene pa bomo o programu tudi obvestili.

 

Udeležba na konferenci je brezplačna, ob predhodni prijavi na povezavi Prijava najkasneje do ponedeljka 11. 11. 2019 do 11. ure oz. do zasedbe razpoložljivih mest.

 

Vabljeni!

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija