Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Serija brezplačnih podjetniških delavnic ŠTARTAJ DOMŽALE 2023: Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeh

Na 1. modulu: Od identifikacije problemov do navdušujoče rešitve z ????AI,

v torek, 17. maja od 17h do 20h

bo Dr. Blaž Zupan razkril, kako lahko uporabimo AI za identifikacijo težav in potreb potencialnih kupcev. Skupaj bomo raziskali različne metode raziskovanja trga in hitrega zbiranja kakovostnih povratnih informacij. To bo pripomoglo k nadgradnji vaše ideje in jo popeljalo na višjo raven, saj boste lahko ustvarili izdelek, ki bo vreden nakupa vaših strank. ????


PRIJAVI SE

Na prvem modulu bomo  se bomo naučili kako  definiramo problem, ki ga naša ideja rešuje! ???? Skupaj bomo iskali pravo ujemanje med problemom in našo rešitvijo, ki je osnova za uspeh. Le če bomo dobro definirali problem, bomo lahko razvili rešitev, ki bo uporabnikom tako všeč, da bodo zanjo plačali dovolj, da bo vaša ideja postala prava poslovna priložnost. ????

Na delavnici bomo spoznali, kako lahko uporabite AI za identifikacijo težav in potreb vaših potencialnih kupcev. Skupaj bomo raziskali različne metode raziskovanja trga in hitrega zbiranja kakovostnih povratnih informacij. To bo pripomoglo k nadgradnji vaše ideje in jo popeljalo na višjo raven, saj boste lahko ustvarili izdelek, ki bo vreden nakupa vaših strank. ????

Delavnico bo vodil dr. Blaž Zupan.

dr. Blaž Zupan

Dr. Blaž Zupan je docent na Katedri za podjetništvo Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani, podjetniški trener, serijski podjetnik, mentor in investitor. Je ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi uspešno izstopil s prodajo deleža. Glavna Blaževa strast je predavanje o različnih podjetniških tematikah (inovativnost, analiza trga, razvoj poslovnih priložnosti, prodaja, financiranje, iskanje novih idej pri razvoju izdelkov in storitev s pomočjo t.i. »Design thinking-a« in Lean (vitkih) metod) in svetovanje mladim, ki se odpravljajo na svojo podjetniško pot.   Vodil je preko 200 delavnic in svetovanj podjetnikom in podjetjem.

3. razlogi, zakaj se morate prijaviti:

      • pridobili boste znanja in veščine s pomočjo katerih je Tesla v treh urah naredil nekaj, za kar drugi potrebujejo leta ????
      • družil se boš z vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki v ene paketu ????
      • in ali smo omenili že nagrade ????


VEČ O ŠTARTAJ DOMŽALE 2023

Prijavite se in ne odlašajte!

Zaštartajmo skupaj, čaka vas neverjetna izkušnja s 4  vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki!

“It’s not about ideas.
It’s about making ideas happen.”
(Scott Belsky)

Poleg vsega tegaznanja pa se boste lahko potegovali na predstavitvi idej za  NAGRADE:

1. nagrada: mesto v inkubatorju – 1 na 1 mentoriranje v obsegu 30 ur

2. nagrada: mesto v inkubatorju –  1 na 1 mentoriranje v obsegu 15 ur

3. nagrada: mesto v inkubatorju –  1 na 1 mentoriranje v obsegu 7 ur