Včeraj, 11.novembra 2020   so udeleženci imeli zaključek Podjetniške akademije Za Vas, ki je   potekal v zoom okolju.

 

Na tokratnem srečanju je predavatelj Matija Goljar namenil del pozornosti tudi etiki poslovanja in skozi praktičen primer ponazoril, da se dobro vrača z dobrim. Integriteta podjetnika je nekaj, k čemur moramo ne samo stremeti, temveč tudi živeti in se skladno s tem tudi ravnati, tudi  v trenutkih, ko se nam zdi enostavneje ravnati nepošteno, v nasprotju z moralnimi načeli. Pomembno je spoštovanje moralnih in etičnih načel, zato je predavatelj udeležencem pojasnil, da golo zasledovanje dobička za vsako ceno na dolgi rok ne more delovati, zato naj ravnajo pošteno in dobro.

 

Vsi udeleženci so povedali, kje se trenutno nahajajo in kje vidijo izzive in priložnosti za izboljšanje. Hkrati so imeli priložnost, da se učijo drug od drugega in s pomočjo nasvetov ter napotkov prejmejo konkretno evalvacijo svojega dela.  V nadaljevanju so se udeleženci pogovarjali o kratkoročnih in srednjeročnih načrtih. Povedali so, katere so tiste aktivnosti, ki jih morajo narediti do konca meseca in kateri so tisti izzivi, ki jim preprečujejo dokončanja posameznih aktivnosti.

 

Predavatelj je povedal kako pomembno je imeti strukturo in disciplino za vsakodnevno opravljanje aktivnosti in nalog, čeprav trenutni rezultat še ni takšen, kot ga želijo in pričakujejo. Pomembno je vztrajati in si prizadevati za optimizacijo delovnih procesov

 

Če imate fokus, jasno razdelano, kateri so vaši prodajni kanali in katere so vaše ključne stranke, kako jih nagovoriti, potem je uspeh na dlani!

 

Vse udeležence smo  ponovno povabili, da izkoristijo priložnost in pošljejo predstavitev svoje ekipe in produkta/storitve, saj bomo udeležencem tudi   pomagali pri prepoznavnosti z objavo na naših socialnih omrežjih in naši spletni strani.

 

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas 😊👍

 

Dragi udeleženci Podjetniške akademije Za Vas,

Pred nami je  zaključek Podjetniške akademije “Za Vas!”, ki bo potekal v online zoom okolju, in sicer

V sredo 11. novembra ob 20. uri na slednji zoom povezavi.

Dragi udeleženci Podjetniške akademije Za Vas!

Ponujamo vam priložnost, da širši javnosti predstavite svojo podjetniško idejo in ekipo v ozadju.

Pošljite nam  fotografije in kratko besedilo, v katerega vključite naslednje točke:
• predstavitev podjetniške ekipe,
• predstavitev produkta,
• vašo vizijo,
• sliko ekipe in produkta/storitve.

Veseli bomo tudi kakšnega komentarja kako vam je udeležba na Podjetniški akademiji pomagala na vaši podjetniški poti.

Se vidimo v sredo, 11. novembra ob 20. uri na navedeni zoom povezavi😉

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas

 

 

Včeraj, 2.novembra 2020   so udeleženci imeli že peti sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas, ki je   potekal v zoom okolju.

 

Udeleženci so skozi  moderiran pogovor predavatelja Matija Goljarja z mladim podjetnikom Andreiem Mozorovom lahko spoznali kako je treba strateško pristopiti k  rasti podjetja, katere so  najpogostejše napake in kako se jim lahko izognemo.

 

Vsak posamezen udeleženec je imel priložnost, da je povprašal mladega podjetnika tako glede napak, nasvetov in lekcij, ki se jih je naučil tekom razvoja svojega proukta pametne kresničke Flare. Iz prve roke so se udeleženci lahko prepričali kako pomembno je poiskati pomoč in imeti pravo ekipo, ki bo pripomogla k razvoju podjetja.

 

Skozi praktične primere so lahko udeleženci spoznali strategijo za rast podjetja, predvsem pa kako pomembno je znati vzpostaviti stik z vsemi deleženiki tako partnerji, ključnimi kupci in sodelavci. Udeleženci so lahko spoznali, da tudi če se na prvi pogled nekaj zdi slabo, se lahko kasneje izkaže za zelo dobrodošlo, če zna podjetnik izkoristiti negativno situacijo v svoj prid in se iz napak tudi kaj naučiti.

 

Kot je rekla ena izmed udeležencev: Sreča je na strani pogumnih! Drznost, iskrenost ter vztrajnost so tiste kvalitete, ki jih mora podjetnik imeti ali si jih priučiti, da bo lahko napredoval. Dostikrat morajo namreč podjetniki začetniki delati s tem kar imajo.

 

Vse udeležence smo povabili, da izkoristijo priložnost in pošljejo predstavitev svoje ekipe in produkta/storitve, saj bomo udeležencem tudi   pomagali pri prepoznavnosti z objavo na naših socialnih omrežjih in naši spletni strani.

 

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas 😊👍

 

Dragi udeleženci Podjetniške akademije Za Vas,

Pred nami je še zadnji  sklop  delavnic Podjetniške akademije “Za Vas!”, ki bo potekal v online zoom okolju, in sicer

V ponedeljek 2. novembra ob 19. uri na spodnji zoom povezavi.

👉9. delavnica z naslovom: Strateški pristopi za rast podjetja ob 19.00 uri

👉10. delavnica z naslovom: Najpogostejše napake podjetnikov in kako se jim izogniti ob 20.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v ponedeljek,  2. novembra ob 19. uri  v zoom okolju.

Vse dni delavnic  tudi zadnji peti sklop delavnic,   se bomo družili na isti povezavi.
Za ogled usposabljanja preko računalnika je potrebno le klikniti na spodnjo ZOOM POVEZAVO, ki bo za vse dni ISTA.

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas

 

Včeraj, 27. oktobra 2020 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  so udeleženci imeli že četrti sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas, ki je  tokrat potekal v zoom okolju, a zato ni bil nič manj interaktiven.

 

Včerajšnji sklop je bil še kako pomemben, saj so vsi udeleženci lahko dobili konkretne napotke  tako glede načina iskanja potencialnih strank kot tudi segmentiranaj trga.

 

Vsak posamezen udeleženec je imel priložnost, da je povedal kakšno je trenutno stanje glede razvoja produkta/storitve v posamezni ekipi in kakšne težave ima in kje potrebuje dodatno pomoč.  Prav vsaka ekipa je prejela konkretne napotke in metode kako pristopiti k potencialnim strankam in kje jih iskati.

 

Skozi praktične primere so lahko udeleženci spoznali metode, trike in pristope, ki se jih lahko lotijo mladi podjetniki pri marketingu in inovativnem pridobivanju kupcev. Še posebej je bil dan poudarek tam, kjer imajo ekipe več izdelkov, da določijo svoj fokus pri trženju in nadaljnjih akcijah.

 

Posebej je bil izpostavljen  fokus in strategija pri organizaciji in načinu dela ter  predvsem pri načrtovanju. Le na podlagi pravočasnega predhodnega načrtovanja tako delovnih procesov kot tudi potreb potencialnih kupcev in marketinških akcij bo posel lahko uspeval tudi v prihodnosti.

 

Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje imamo naslednji teden še zadnji sklop sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

 

👉9. delavnica z naslovom: Strateški pristopi za rast podjetja ob 19.00 uri

👉10. delavnica z naslovom: Najpogostejše napake podjetnikov in kako se jim izogniti ob 20.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v ponedeljek,  2. novembra ob 19. uri  v zoom okolju.

Udeleženci boste prejeli zoom povezavo 😊👍.

Ne pozabite preveriti, če vam je sporočilo končalo v vsiljeni pošti (spam) ali med promocije.

Če pa boste spremljali usposabljanje preko telefona ali drugih naprav, pa predlagamo, da si naložite brezplačno aplikacijo ZOOM v svoji app ali google trgovini😊👍.

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas 😊👍

Dragi udeleženci Podjetniške akademije Za Vas,

19. oktobra 2020 smo imeli na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  že tretji sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas.
👉Na 5. delavnici ste udeleženci Podjetniške akademije Za Vas intenzivno delali na pripravi prodajnih pisem. Na podlagi metodologije 4 korakov ste spoznavali in se urili v pisanju prodajnega pisma. Te veščine so še kako pomembne, saj je od prodaje odvisen uspeh vašega posla. Udeleženci ste se učili kako pripraviti prodajno pismo za prav posebej določeno stranko/partnerja ali investitorja.
👉Na 6. delavnici ste se udeleženci intenzivno ukvarjali s prodajnim pristopom, ki ste ga aplicirali  v različnih prodajnih kanalih. Posebej ste se  preizkusili tudi v pisanju fb objave.
Udeleženci ste se urili v pristopu k novim strankam, dobaviteljem, donatorjem, ki bo omogočal sklepanje novih poslov in pridobivanje novih strank.
V nadaljevanju boste na 7. delavnici nadaljevali s pridobivanjem izjemno pomembnih veščin, saj se boste učili in urili kako poiskati potencialne stranke ter kako segmentirati trg. Ker pa je za uspeh v poslu potrebno znati voditi in organizirati delo v skupini, pa bo temu namenjena 8. delavnica.
Doslej smo se trudili skladno z vašimi željami zagotoviti čim dlje izvajanje Podjetniške akademije v fizični obliki.
Sedaj pa je nastopil čas, ko se skladno z ukrepi in priporočili Podjetniška akademija Za Vas seli v ZOOM OKOLJE 👀😊
Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje bo četrti sklop  delavnic Podjetniške akademije “Za Vas!” potekal v online zoom okolju, in sicer 27. oktobra ob 19. uri na spodnji zoom povezavi.
👉7. delavnica z naslovom: Iskanje potencialnih strank in segmenitranje trga
ob 19.00 uri
👉8. delavnica z naslovom: Vodenje in način organizacije dela v skupini
ob 20.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v torek, 27. oktobra ob 19. uri v zoom okolju.

Vse dni delavnic tako četrti kot tudi zadnji peti sklop delavnic,   se bomo družili na isti povezavi.
Za ogled usposabljanja preko računalnika je potrebno le klikniti na spodnjo ZOOM POVEZAVO, ki bo za vse dni ISTA.

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas

 

Včeraj, 19. oktobra 2020 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  so udeleženci imeli že tretji sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas:

Na 5. delavnici  so udeleženci Podjetniške akademije Za Vas intenzivno delali na pripravi prodajnih pisem. Na podlagi metodologije 4 korakov so spoznavali in urili v pisanju prodajnega pisma.  Te veščine so še kako pomembne, saj je od prodaje odvisen uspeh našega posla. Udeleženci so se učili kako pripraviti prodajno pismo za prav posebej določeno stranko/partnerja ali investitorja.

Na 6. delavnici so se intenzivno ukvarjali s prodajnim pristopom. Če želimo uspešno prodajati svoj produkt oz. storitev, potem moramo slediti zakonitostim in postopkom ter osvojiti prodajni pristop, ki nam prinaša rezultate, saj bomo le na tak način lahko omogočili razvoj in obstanek posla. Prodajni pristop so udeleženci aplicirali v različnih prodajnih kanalih. Posebej so se še preizkusili v pisanju fb objave. Udeleženci so se urili v pristopu k novim strankam, dobaviteljem, donatorjem, ki bo omogočal sklepanje novih poslov in pridobivanje novih strank.

V nadaljevanju bodo udeleženci na 7. delavnici  nadaljevali s pridobivanjem izjemno pomembnih veščin, saj se boste učili in urili  kako poiskati potencialne stranke ter kako segmentirati trg. Ker pa je za uspeh v poslu potrebno znati voditi in organizirati delo v skupini, pa bo temu namenjena 8. delavnica.

Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje imamo ta teden že  tretji sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

👉7. delavnica z naslovom: Iskanje potencialnih strank in segmenitranje trga ob 19.00 uri

👉8. delavnica z naslovom: Vodenje in način organizacije dela v skupini ob 20.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v torek,  27. oktobra ob 19. uri  v zoom okolju.

Udeleženci boste prejeli zoom povezavo 😊👍.

Ne pozabite preveriti, če vam je sporočilo končalo v vsiljeni pošti (spam).

Če pa boste spremljali usposabljanje preko telefona ali drugih naprav, pa predlagamo, da si naložite brezplačno aplikacijo ZOOM v svoji app ali google trgovini😊👍.

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas 😊👍

 

Dragi udeleženci Podjetniške akademije Za Vas!

Za nami sta že 3. in 4. delavnica Podjetniške akademije Za Vas😉

Na tretji delavnici  ste intenzivno delali na taktiki za postavitev novega posla. Te veščine, postopki in šablone so še kako pomembni in bistveni za razvoj novega posla in od kvalitetne taktike je nemalokrat odvisen uspeh novega posla.

Na četrti delavnici ste se ukvarjali s temeljnim spoznanjem, da o poslu ne moremo govoriti, če nič ne prodamo, zato je temu sledil tudi pomenljiv naslov delavnice Posel je prodaja. Na delavnici ste spoznali kako in na kakšen način pristopiti k prodaji in kako doseči ponavljajoče se dogodke prodaj, ki bodo lahko omogočili razvoj in obstanek posla.

Ker je prodaja bistven element, ki je neobhodno potreben, da lahko govorimo o poslu, bosta temu namenjeni tudi naslednji dve delavnici.

Predvsem se boste urili v pristopu k novim strankam, dobaviteljem, donatorjem. Učili se boste kako pripraviti prodajno pismo za prav posebej določeno stranko/partnerja ali investitorja.

V nadaljevanju boste na 6. delavnici  nadaljevali s pridobivanjem izjemno pomembnih veščin, saj se boste učili in urili v prodajnem pristopu, ki vam bo omogočal prodajo in sklepanje novih poslov.

Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje imamo ta teden že  tretji sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

👉5. delavnica z naslovom: Priprava prodajnih pisem ob 18.00 uri
👉6. delavnica z naslovom: Prodajni pristop ob 19.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v ponedeljek,  19. oktobra ob 18. uri v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale, Šaranovičeva 21c, 1230 Domžale.

Sočasno se bosta izvajali dve delavnici tako, da bo skladno z ukrepi v vsakem prostoru do 10 udeležencev.

Ne pozabite imeti s seboj maske in obilo dobre volje😊

Veselimo se skorajšnjega srečanja😊👍

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas

 

Včeraj, 15. oktobra 2020 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  so udeleženci imeli že drugi sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas:

Na 3. delavnici  so udeleženci Podjetniške akademije Za Vas intenzivno delali na taktiki za postavitev novega posla. Te veščine, postopki in šablone so še kako pomembni in bistveni za razvoj novega posla in od kvalitetne taktike je nemalokrat odvisen uspeh novega posla.

Na 4. delavnici so se ukvarjali s temeljnim spoznanjem, da o poslu ne moremo govoriti, če nič ne prodamo, zato je temu sledil tudi pomenljiv naslov delavnice Posel je prodaja. Na delavnici so spoznali kako in na kakšen način pristopiti k prodaji in kako doseči ponavljajoče se dogodke prodaj, ki bodo lahko omogočili razvoj in obstanek posla.

Ker je prodaja bistven element, ki je neobhodno potreben, da lahko govorimo o poslu, bosta temu namenjeni tudi naslednji dve delavnici.

Predvsem se bodo urili v pristopu k novim strankam, dobaviteljem, donatorjem.

Učili se bodo kako pripraviti prodajno pismo za prav posebej določeno stranko/partnerja ali investitorja.

V nadaljevanju bodo na 6. delavnici  nadaljevali s pridobivanjem izjemno pomembnih veščin, saj se boste učili in urili v prodajnem pristopu, ki vam bo omogočal prodajo in sklepanje novih poslov.

Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje imamo ta teden že  tretji sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

👉5. delavnica z naslovom: Priprava prodajnih pisem ob 18.00 uri

👉6. delavnica z naslovom: Prodajni pristop ob 19.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v ponedeljek,  19. oktobra ob 18. uri v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale, Šaranovičeva 21c, 1230 Domžale.

Sočasno se bosta izvajali dve delavnici tako, da bo skladno z ukrepi v vsakem prostoru do 10 udeležencev.

Ne pozabite imeti s seboj maske in obilo dobre volje😊

Udeleženci so na prvih  dveh delavnicah opredelili in spoznali, katera so tista znanja in veščine, ki so potrebne za podjetniški uspeh in katera so tista, ki jih podjetja v zgodnji fazi najbolj
potrebujejo 😊👍.

Postavili so strateški načrt za njihov projekt. Spoznali so kakšna je naravna pot razvoja novega podjetja in kako je potrebno vanjo umestiti plan aktivnosti na prihodnjih delavnicah 😊👍.

😊👍

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas

Dragi udeleženci Podjetniške akademije Za Vas!

Ne pozabite, ta četrtek 15. oktobra ob 18. uri imamo  skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje  že  drugi sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

👉3. delavnica z naslovom: Taktika za začetek novega posla ob 18.00 uri

👉4. delavnica z naslovom: Posel je prodaja ob 19.30 uri

Ne pozabite, vidimo se ta  teden v četrtek,  15. oktobra ob 18. uri v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale, Šaranovičeva 21c, 1230 Domžale.

Sočasno se bosta izvajali dve delavnici tako, da bo skladno z ukrepi v vsakem prostoru do 10 udeležencev.

Ne pozabite imeti s seboj maske in obilo dobre volje😊

Veselimo se skorajšnjega srečanja😊👍

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas