Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

POLETNA ŠOLA PODJETNIŠTVA

27. junija 10:00 - 15:00

|Ponavljajoč Dogodek (poglej vse)

Dogodek: 28. junija 2022 ob 10:00

Dogodek: 29. junija 2022 ob 10:00

Dogodek: 30. junija 2022 ob 10:00

Dogodek: 1. julija 2022 ob 10:00

POLETNA ŠOLA PODJETNIŠTVA: Diagnoza: podjetnik, ki ne panicira, ampak kdaj tudi zablefira

Kaj pravzaprav je blagovna znamka? Mislite, da so vse stranke podobne vam? Tudi vi zmrznete, ko na sestanku dobite vprašanje, o katerem nimate pojma? Kakšne so bistvene značajske lastnosti dobrih podjetnikov? Kako sanjati realno?

Na teh pet vprašanj vam bomo podali najboljše možne odgovore. Za posebno poslastico pa nas bodo ob popoldnevih obiskali še gostje, ki so začeli iz nič in ustvarili vau podjetniške zgodbe.

Te zanima še kaj?

Seveda da te 😉

🎯Kraj dogajanja: v živo na Obrtna zbornica Domžale, na Viru

📆Kdaj: od 27. 6. do 1. 7. (prvi teden počitnic, zato pa je poletna šola)

👩👨Kdo: vsi, ki iščete odgovore na zgodnja vprašanja, pa bi jih raje izvedeli iz prve roke in se ne učili na najdražjih – lastnih – napakah

🛒💶Cena:

GRATIS, če si iz Domžal, stroške zate krijeta Obrtna zbornica Domžale in Občina Domžale. Če si od drugod in nisi član Obrtne zbornice Domžale, niti niso tvoji bližnji, potem te stane podjetniška šola za cel teden LE 120 eur😉

👉GRATIS – občan Občine Domžale (stroške zate krijeta Obrtna zbornica Domžale in Občina Domžale) 
👉GRATIS – občan druge občine povezan s članom Obrtne zbornice Domžale (stroške zate krije Obrtna zbornica Domžale) 
👉GRATIS – mladi iz vseh občin do 26 leta (stroške zate krije Obrtna zbornica Domžale) 
👉 120€ – celotno podjetniško šolo – občan druge občine nad 26 let 


👉GRATIS posamezen dan podjetniške šole – občan Občine Domžale 
👉GRATIS posamezen dan podjetniške šole – občan druge občine povezan s članom Obrtne zbornice Domžale 
👉GRATIS – posamezen dan podjetniške šole – mladi iz vseh občin do 26. leta (stroške zate krije Obrtna zbornica Domžale)

👉 30€ – posamezen dan podjetniške šole – občan druge občine 

 

😎S kom: z Jernejem Naratom, Ano Mario Mitič, dr. Rokom Stritarjem in Majem Hrovatom

😁Poslastice: Miha Hrovat, zapestnice z dobrim namenom, Matjaž Smodiš, Kralj Matjaž in skriti gost, ki ga izveš na šoli 😊

 
Poletna šola podjetništva  je torej primerna za vse, ki želite nadgraditi svoje podjetniške kompetence in se opremiti z znanji, ki vam bodo koristili na vaši karierni in podjetniški poti. Še posebej je primerna za vse dijake, študente in podjetnike začetnike ter vse tiste, ki menijo, da ne vedo vsega 😉
 
Se najdeš notri😉
 
Potem preveri, če ti  termini ustrezajo in se prijavi 😎.
 
NE, ni pomota, če si iz območja Občine Domžal, potem stroške podjetniške šole zate krijeta Občina Domžale in Obrtna zbornica Domžale. Če si član ali povezan s članom, potem stroške tudi zate krije Obrtna zbornica Domžale. Če si mlad do 26 let in iz katerekoli občine, tudi zate krije stroške Občina Domžale 😎😁
 
Če pa nisi,  ne skrbi, za celih 5 dni znaša strošek celotne šole podjetništva  zate LE  120 EUR, sliši se dobro, mar ne 😊, pa še hrano dobiš 😉😎 za to ceno in to vsak dan😎😊
 
Če pa slučajno ne moreš priti vsak dan, se lahko prijaviš le na posamezen dan. Strošek posameznega dneva znaša 30 EUR, vključno s kosilom 😁😎

1. dan: BRANDIRAJ SE DIGITALNO

Ponedeljek, 27. junija od 10h do 13h

Jernej Narat

Jernej Narat je podjetnik, mentor in predavatelj. Je ustanovitelj podjetja DrumLife Production in odgovorni producent, ki s svojimi bogatimi izkušnjami v podjetništvu povezuje in združuje ambiciozne ustvarjalce foto in video vsebin. Profesionalnost in strast do dela ga odlikujeta na področjih razumevanja trendov in sodobnih načinov ustvarjanja zgodb. Strankam poskuša pomagati razvijati blagovne znamke izven okvirjev in graditi temelje podjetij s pomočjo medijskih vsebin na dolgi rok. S svojo ekipo ustvarja zgodbe narejene po meri (tailor made stories) skozi video/fotorafije in vodeno pripoved na socialnih omrežjih.

od 10h do 13h : Brandiraj se digitalno

Kaj pravzaprav je blagovna znamka? Na delavnici se bomo lotili oblikovanja naše ideje od A do Ž. Torej od prvih korakov postavitve blagovne znamke (cgp, vsebina, kupec…), pa do urejanja socialnih omrežij, kako ustvariti svoje prve foto in video vsebine, ter na kaj moramo biti pozorni pri oblikovanju spletne strani. Celotno delavnico bodo spremljali praktični primeri, ki bodo pomagali teroijo spraviti v prakso.

od 14h do 15h: predstavitev e-delovnega zvezka, ki ga boste uporabljali skozi ves teden

2. dan: NE PANICIRAJ, BLEFIRAJ

Torek, 28. junija od 10h do 13h

Ana Maria Mitič

Ana Maria Mitič je prepoznaven obraz TV Slovenija, dolgoletna voditeljica raznih prireditev in izkušena igralka, ki se lahko pohvali z večkratnim nazivom samostojnega in ekipnega državnega zmagovalca v gledališki improvizaciji. Slovi kot ženska, ki ji jezičnih domislic nikoli ne zmanjka, prav tako jo bogati 15 let izkušenj z nastopanjem v raznih žanrih.
Končala je študij na Fakulteti za management in pravo MLC v Ljubljani, kot direktorica lastnega d.o.o. je zaposlena od leta 2011.
Trenutno ima vlogo stalne žirantke v oddaji Znan obraz ima svoj glas na Pop Tv, na podjetniški poti ustvarja televizijske epizode, usmerjene v digitalno okolje, skupaj z ekipo namreč kreativne moči vlaga v svoj portal www.MamaMaria.si.

od 10h do 13h : Ne paniciraj, blefiraj!

Ana Maria Mitič se bo kot podjetnica, ki že 15 let vodi lasten d.o.o., dotaknila pomembnega faktorja avtentičnosti in vztrajnosti. Kateri so nujni koraki od tega, da najdemo svoj poklic in tega, da od njega dejansko živimo ter kako izluščimo iz tega koristno kreativnost? Improvizacija ne spada le na oder, temveč je izjemno uporabna v vseh nivojih delovanja, predvsem pa v poslu, kjer velja glavno pravilo, da se vse spreminja. Vsekakor pa ne bomo preskočili niti teme javnega nastopanja in kaj ima to z biznisom, saj nam bo izkušena televizijska voditeljica predala kak trik do boljše vidnosti in uporabe verbalnih sposobnosti za vse priložnosti. 

 

od 14h do 15h:

torkov gost – Miha Hrovat, zapestnice z dobrim namenom. Vizonar, ki želi s projektom Treecelet posaditi milijon dreves!  Pridi in izvedel boš, zakaj mu to odlično uspeva.

Miha Hrovat

3. dan: DIAGNOZA: PODJETNIK

Sreda, 29. junija od 10h do 13h

Rok Stritar

Dr. Rok Stritar je predavatelj, mentor in podjetnik. Je močno vpet v svetovanje podjetnikom in podjetjem na področju zgodnjega podjetništva, podjetniške rasti in razvoja novih izdelkov in storitev.  Je ustanovitelj podjetja Kibuba d.o.o., ki je v zadnjih 10 letih zraslo v drugega največjega ponudnika specializirane opreme za gorništvo in prosti čas v Sloveniji, vpleten pa je še v številne druge podjetniške projekte.

od 10h do 13h : Diagnoza: podjetnik

Ali tudi vi mislite, da so vse stranke podobne vam? Če ja, potem ste v veliki zmoti, ki je prenekaterega podjetnika stala celo kariere. Nadvse pomembno je vedeti, kdo je moja stranka – in zakaj. Na poletni šoli bomo spoznali metode in načine, kako prepoznati stranko, ki želi moj produkt.

 

 

od 14h do 15h:

sredin gost – Matjaž Smodiš, Kralj Matjaž

Kaj imata skupnega kralj Matjaž in nekdanji košarkar? USPEH!  Nekdanji uspešen košarkar se je podal na gostinsko pot in s svojim uspehom  Kralj Matjaž podira rekorde. Kako mu je uspelo in ali lahko tudi tebi, izveš v sredo 😉 

Matjaž Smodiš

4. dan: PRIZNAM, KRIV SEM

Četrtek, 30. junija od 10h do 13h

Maj Hrovat

Maj Hrovat  je  soustanovitelj slovenskega zagonskega podjetja Bevo, enega od  od finalistov za nagrado slovenski startup leta 2021,  ki mu je uspel veliki met. Pridobil je 4,5 milijona dolarjev naložbe za rastlinski nadomestek mesa, ki  pod blagovno znamko Juicy Marbles prodaja najboljše rastlinske nadomestke mesa, ki po videzu,  okusu in teksturi popolno posnema najboljše kose mesa.  Fantje so se  pogumno odločili smo se, da začnejo s filejem mignonom, ker je dragulj sveta zrezkov in najbolje prikazuje njihovo tehnologijo marmoriranja. Prav ta tehnologija je njihova največja prednost na trgu. 

od 10h do 13h : Priznam, kriv sem

Maj Hrovat vam bo povedal, kako neustavljiva trma, velike sanje,  in drop-outanje iz faksa lahko privedejo do uspešne podjetniške zgodbe. Kako se od študentske ideje pride do 4 milijonske investicije v startup. Povedal bom umazane prigode in smešne resnice o velikih podjetnikih. Govoril bom o dobrem in starem – Fake it till you make it(ampak na pravi način). Dodal kakšno novo – Do things that don’t scale. Then scale them. Vsi smo krivi … važno je da nas to ne ustavi.

od 14h do 15h:

četrtkov gost –presenečenje 😉

Kdo bo prišel v četrtek in kaj bomo počeli, je presenečenje. Pridi in se pusti presenetiti 😎

Presenečenje

5. dan: GLAVNI ADUT TVOJEGA PODJETJA SI TI

Petek, 1. julija od 10h do 13h

Jernej Narat

Jernej Narat je podjetnik, mentor in predavatelj. Je ustanovitelj podjetja DrumLife Production in odgovorni producent, ki s svojimi bogatimi izkušnjami v podjetništvu povezuje in združuje ambiciozne ustvarjalce foto in video vsebin. Profesionalnost in strast do dela ga odlikujeta na področjih razumevanja trendov in sodobnih načinov ustvarjanja zgodb. Strankam poskuša pomagati razvijati blagovne znamke izven okvirjev in graditi temelje podjetij s pomočjo medijskih vsebin na dolgi rok. S svojo ekipo ustvarja zgodbe narejene po meri (tailor made stories) skozi video/fotorafije in vodeno pripoved na socialnih omrežjih.

od 10h do 13h : Glavni adut tvojega podjetja si ti

Motiti se je človeško in kdor dela ta greši. Stara slovenska reka, ki pa sta še vedno aktualna prav v podjetništvu. Skozi vrednote in lastno precepcijo se bomo lotili razmišljanja, da si glavni adut lastnega podjetja prav ti. Skozi načrtovanje ciljev, vizije, kako sprejemati informacije in iz njih izvleči najboljše, bomo vašo idejo o podjetništvu postavili na preizkušnjo. Lotili se bomo tudi kako oblikovati prve cene, kdaj delati za referenco in kako podjetniško razmišljati in sanjati o drznih ciljih. Vse to pa bomo obravnavali še iz strani vrednot in pa našega  lastnega poslanstva. 

od 14h do 15h:

zaključna podjetniška kavica😉

 

3. RAZLOGI, zakaj se moraš prijaviti:

      • kje boš na enem kupcu dobil toliko izkušenj iz prve roke in resničnih zgodb, napotkov in nasvetov 😉
      • družil se boš z vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki v ene paketu 😉
      • in kaj še čakaš 😉

Prijavi se in ne odlašaj!

Poletna podjetniška šola z neverjetnimi gosti, mladimi podjetniki, ki jim je uspel neverjeten met in so pripravljeni s teboj deliti dragocene izkušnje in nasvete, te čaka 😁😎

Podrobnosti

Datum:
27. junija
Čas:
10:00 - 15:00

Prizorišče

Obrtna zbornica Domžale
Šaranovičeva 21c, Vir
Domžale, 1230 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 1 72 19 370
Spletna stran:
info@domzale-ooz.si