Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Serija brezplačnih online delavnic ŠTARTAJ DOMŽALE: Uspešen recept, kako od navdiha do zaslužka – misija (ne)mogoče?

12. maja 2021 17:00 - 20:00

|Ponavljajoč Dogodek (poglej vse)

Dogodek: 12. maja 2021 ob 17:00

Dogodek: 17. maja 2021 ob 17:00

Dogodek: 19. maja 2021 ob 17:00

Dogodek: 24. maja 2021 ob 17:00

Serija brezplačnih online delavnic ŠTARTAJ DOMŽALE: Uspešen recept, kako od navdiha do zaslužka – misija (ne)mogoče?

Do zaslužka in posla v času krize. Je to misija (ne)mogoče? 🧐
 
Te zanima ali obstaja recept kako od navdiha priti do zaslužka? Imaš podjetniško idejo, pa ne veš kako jo lahko v času korona krize sploh lahko razvijaš? 
 
Ali sploh nimaš nobene ideje, pa se želiš priučiti in na zabave način spoznati podjetniške veščine? Se želiš zabavati, spoznati nove ljudi, ob tem pa tudi kaj uporabnega naučiti? Se želiš potegovati za hude nagrade?
 
😎 KREATIVNOST in FLEKSIBILNOST sta eni izmed najpomembnejših lastnosti uspešnih ljudi – zato za vas organiziramo serijo BREZPLAČNIH ONLINE delavnic. 
 

Serija online brezplačnih delavnic bo potekala v 5 modulih:

1. Modul: Od navdiha do ideje: ponedeljek, 10. maja
od 17h do 20h

Ali veste, katera so tista 3 vprašanja, ki si jih moramo zastaviti, ko dobimo navdih? Na praktičnih primerih se bomo naučili pomembne lekcije glede poslovnih idej.  Ne obstaja pravilo, kaj je dobra ideja, vsi pa dobro vemo, kako izgleda slaba ideja. Skupaj se bomo na zabaven način skozi praktične primere naučili ločiti dobro idejo od slabe. Naučili se bomo kako oceniti idejo ter kako se izogniti težavam s pomočjo predvidevanja in prilaganja naše ideje.

2. Modul: Od ideje do kupca:
sreda, 12. maja
od 17h do 20h

Ali veste, katero je najpomembnejše vprašanje, ki si ga moramo postaviti v tej fazi razvoja? Kdo je moj kupec? To je najpomembnejše vprašanje. Ugotoviti moramo, zakaj bi nekdo kupil naš izdelek/storitev, ki ga želimo razviti na podlagi naše ideje. Za uspeh naše poslovne ideje je pomembno, da kupcu ponudimo ugodnost, zaradi katere je pripravljen kupiti naš produkt in da izberemo tisti prodajni kanal, ki doseže čim več ljudi. Skupaj se bomo na praktičnem primeru naučili kako najdemo prvega kupca in kako ugotovimo kdo je naša idealna stranka. Na praktičnem primeru se bomo naučili detektivskega pristopa, da ugotovimo ali za našo idejo obstaja kupec.

3. Modul: Od kupca do prve prodaje: ponedeljek, 17. maja
od 17h do 20h

V tej fazi razvoja se bomo naučili, katera so tista 3 vprašanja, ki si jih moramo zastaviti. Če hočemo ustvariti odlično zgodbo, moramo najprej vedeti, katera vrednost za kupca se skriva  za našim produktom/storitvijo, le tako bomo lahko uspešni v prodaji.  Skupaj se bomo skozi praktične primere in na igriv način naučili pojasniti našim potencialnim kupcem kakšna je vrednost našega produkta. Naučili se bomo kako pomembno je najprej testirati našo idejo in šele potem investirati vanjo.  S pomočjo konkretnih korakov se bomo naučili kako do svoje prve prodaje skozi izdelavo brošure in prodajnega pisma

4. Modul: Od prve prodaje do podjetja: sreda, 19. maja
od 17h do 20h

Skozi praktične primere se bomo naučili, kateri so tisti koraki, ki so potrebni, da od prvih prodaj naredimo preskok k ustanovitvi podjetja. Doslej smo se pogovarjali o taktiki, v nadaljevanju pa bomo spoznavali, kako s pomočjo prave strategije do uspešnega posla. Naučili se bomo kako vzpostaviti sistem, v katerem bomo stalno nagovarjali dovolj ljudi, da bo naš posel uspešen. Naučili se bomo kako napisati strategijo skozi praktičen primer in na koncu pripravili strategijo za naš posel.

5. Modul: Predstavitev podjetniških idej v zoom okolju – misija (ne)mogoče: ponedeljek, 24. maja
od 17h do 20h

Na zadnji bomo naredili pregled vseh korakov, ki smo jih naredili tekom celotne serije Štartaj Domžale od navdiha do posla. Sedaj bomo že vedeli, katere so tiste konkretne aktivnosti, ki jih moramo narediti, ko se nam utrne ideja in kaj vse moramo narediti, da jo pretvorimo v posel. Vsak izmed udeležencev bo imel priložnost predstaviti svojo podjetniško idejo skozi prodajno pismo ali brošuro in prejeti dragocene in iskrene odzive ter komentarje, ki so nujno potrebni za uspešen posel. Udeleženci se bodo lahko potegovali za super nagrade

3. RAZLOGI, zakaj se moraš prijaviti:

      • naučil se boš stvari, ki ti bodo spremenile življenje
      • ob tem se boš noro zabaval in spoznal nove ljudi
      • in ali smo omenili že nagrade :)) .

Prijavi se in ne odlašaj!

Zaštartajmo skupaj, ne bo ti žal, čakajo te zabavne dogodivščine!

 

“It’s not about ideas.
It’s about making ideas happen.”
(Scott Belsky)

Poleg vsega tega znanja pa se boš lahko potegoval za BOGATE NAGRADE:

1. nagrada: mesto v inkubatorju – mentoriranje v obsegu 30 ur

2. nagrada: 1 na 1 mentoriranje oblikovanje videa s Canva programom

3. nagrada: 1 na 1 mentoriranje oblikovanje fb objave z Adobe Spark programom

 

 

Prvi 3 moduli bodo izvedeni v okviru brezplačnega online usposabljanja – Štartaj Domžale:  Uspešen recept kako od navdiha do zaslužka – misija (ne)mogoče?, ki ga organizira Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije. Prvi 3 moduli, so izvedeni v okviru projekta, ki je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Podrobnosti

Datum:
12. maja 2021
Čas:
17:00 - 20:00

Prizorišče

Obrtna zbornica Domžale
Šaranovičeva 21c, Vir
Domžale, 1230 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
+386 1 72 19 370
Spletna stran:
info@domzale-ooz.si