Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

STARTUP VIKEND – odpovedano

13. marca 16:30 - 15. marca 14:30

 

STARTUP VIKEND – STARTUPAJ SE!

 

Kdaj: Od petka, 13. marca 2020, od 16.30 ure, do nedelje, 15.marca 2020, do 14.30 ure.

Kje: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21 c, Vir

Komu so delavnice namenjene: študentom, dijakom, podjetnikom, potencialnim podjetnikom, skratka vsem, ki si želijo druženja in zabavnega pridobivanja neprecenljivih izkušenj.

Udeležba je brezplačna.

 

 

Te zanima, kako razvijati lastno poslovno idejo? Te zanima sodelovanje v timu pri razvoju ideje? Želiš na zabaven način pridobiti ogromno znanja, novih poznanstev?

Vse to in še mnogo več ob pomoči priznanih mentorjev – serijskih podjetnikov in predavateljev ter enakomislečih kreativcev!

Pridi, ne bo ti žal. Startupaj se!

 

 

Preglej podroben PROGRAM Startup vikenda

 

 

Obvezne so predhodne prijave na info@startupdomzale.si.

Prijave sprejemamo do četrtka, 12. marca 2020 do 12. ure, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Več informacij na info@startupdomzale.si ali preko telefona +386 69 980 242.

 

Z vami bosta:

 

dr. Blaž Zupan je zaposlen kot docent na katedri za podjetništvo na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Sodeluje pri številnih predmetih s področja podjetništva, še posebej jespecializiran za razvoj novih idej, produktov in storitev. Poleg pedagoškega in  raziskovalnega dela je hkrati ustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi uspešno izstopil s prodajo deleža. Deluje tudi na področju svetovanja tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom s področja inovativnosti, analiz domačega in mednarodnega trga, poslovnih priložnosti, trženja, financiranja in iskanja novih idej pri razvoju izdelkov in storitev s pomočjo ti. »Design thinking-a« in Lean (vitki) metod. Vodil je preko 100 delavnic in svetovanj podjetnikom in podjetjem.

 

Dr. Rok Stritar je ustanovitelj podjetja Kibuba, d.o.o., ki pomaga pri pustolovščinah svojih strank. Poučuje veščine praktičnega reševanja problemov preko izdelave prototipov in testiranja rešitev s končnimi uporabniki z različnimi metodami – lean, design thinking in canvas. Je mentor v vrsti aktivnosti, kot so Slovenski podjetniški sklad, ABC pospeševalnik, Mladi podjetnik in drugih. Že več let tudi aktivno sodeluje pri usposabljanjih učiteljev za delo po metodologiji »Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti«, tako v okviru aktivnosti
SPIRIT-a, kot na podlagi vabil individualnih šol.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

 

Podrobnosti

Začetek:
13. marca 16:30
Konec:
15. marca 14:30
Kategoriji Dogodek:
,
Spletna stran:
https://www.domzale-ooz.si/startup-vikend/

Prizorišče

Obrtna zbornica Domžale
Šaranovičeva 21a, Vir
Domžale, 1230 Slovenija
Telefon:
+386 1 72 19 370
Spletna stran:
info@domzale-ooz.si