Ekipa OOZ Domžale

qodef-team-image
direktorica
Karolina Kalan
T: +386 1 72 19 375
E: karolina.kalan@ozs.si
Karolina je od julija 2016 direktorica Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale. Delo na zbornici ji predstavlja način življenja in hobi. Tudi sama je podjetnica, zato ji je podjetniški svet blizu. Svoje bogate izkušnje, ki jih je pridobila na dolgi karierni poti, rada deli z drugimi. Njena poglavitna usmeritev je delovanje v skladu z željami članov, razvoj posameznih sekcij, povezovanje zbornice v mednarodne mreže in projekte.
qodef-team-image
pravnica in podjetniška svetovalka
Mellanie Grudniik
T: +386 1 72 19 374
E: mellanie.grudniik@domzale-ooz.si
Mellanie Grudniik je pravnica s pravosodnim izpitom, strokovnjakinja za področje gospodarskega, civilnega in delovnega prava. Že vrsto let svetuje podjetnikom in podjetjem pri ustanavljanju podjetij, spremembah in zapiranju podjetij ter prenosih podjetij. Bodoče podjetnike seznanja s postopki in pogoji za ustanovitev podjetja ali registracijo nosilca samostojne dejavnosti, svetuje jim o pogojih za opravljanje dejavnosti, zakonitih zastopnikih in še mnogo več.
qodef-team-image
podjetniška svetovalka
Evelin Krstič Lukek
T: +386 1 72 19 370
E: evelin.krstic@domzale-ooz.si
Evelin Krstič Lukek je univerzitetna diplomirna pravnica z delovnimi izkušnjami v javni upravi. Kot SPOT svetovalka svetuje bodočim podjetnikom pri ustanavljanju podjetij s pravnega in davčnega vidika. Z ustreznim znanjem z delovnega prava jim svetuje pri samozaposlitvi, kot tudi pri zaposlitvi svojih delavcev. Podjetnikom svetuje s področja gospodarsko stausnega prava kot je zapiranje podetij, sprememba sedeža podjetja in drugo.
qodef-team-image
podjetniška svetovalka
Petra Prepadnik
T: +386 70 394 100
E: petra.prepadnik@domzale-ooz.si
Petra je univerzitetna diplomirna komunikologinja z večletnimi izkušnjami. Skrbi za prijazno, hitro in jasno komunikacijo z našimi člani, svetuje vam, ko pokličete kontaktni telefon VEM točke. Pomaga pri pripravi Novic obrtne zbornice ter skrbi za Facebook stran. Za vas lahko pripravi prepričljiv, viden, drugačen, prepoznaven in čisto vaš oglas v glasilu CEH.