Na Obrtni zbornici Domžale uvodno srečanje Podjetniškega knjižnega kluba

Podjetniški knjižni kluba (prvi v Sloveniji!), ki je nastal v sodelovanju med Obrtno zbornico Domžale in Knjižnico Domžale združuje branje in podjetništvo. Namen kluba je debata o podjetniških knjigah, ki so del podjetniške bralne značka, ki jo tudi organizirata Obrtna zbornica Domžale in Knjižnica Domžale.
Uvodno srečanje, ki ga je vodila Ajda Vodlan, je potekalo v sredo, 13. aprila 2022. Bralke in bralci so se spoznali med seboj, debatirali o podjetništvu in branju ter izbrali knjige za branje. V okviru Podjetniškega knjižnega kluba bodo prebrali 4 knjige, tri s seznama za podjetniško bralno značko in eno knjigo po izbiri. Na vsakem srečanju se bomo o knjigah tudi pogovarjali.
Prijave niso obvezne, na drugo srečanje lahko pridete, če tudi niste bili prisotni na prvem – vsa vprašanja pa lahko naslovite na gospo Vodlan (ajda.vodlan@outlook.com ali 031 865 848). Prisotnost na vseh srečanjih ni pogoj, prav tako je udeležba brezplačna, kavica pa zagotovljena. Za rogljičke na prvem srečanju se zahvaljujemo pekarni Bread Pitt to go v centru Domžal (pekarna Čemažar – Srček).
Vabljeni!

Naslednji termini srečanj:

11. maj 2022, ob 18. uri
15. junij 2022, ob 18. uri
21. september 2022, ob 18. uri

9. november 2022, ob 18. uri