Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Oddaja predavalnic, velike dvorane in Podjetniške knjižnice za izvedbo poslovnih dogodkov

 
Na OOZ Domžale, ki se nahaja na Viru pri Domžalah (Šaranovičeva 21 c), 5 minut od izvoza iz avtoceste med Ljubljano in Mariborom in 20 min iz Ljubljane, lahko najamete sodobno opremljeno dvorano za izobraževanje ali drugačne poslovne dogodke. Lahko vam uredimo tudi ketering in hostese.

Velika dvorana

Velika dvorana ima 70 premičnih sedežev z mizico za pisanje, mizo za predavatelja, govorniškim pultom, računalnikom, belo tablo, projektorjem, velikim platnom, ozvočenjem, wifi, klimo.

Predavalnica 1

Predavalnica 1 ima do 35 premičnih sedežev z mizico za pisanje, govorniškim pultom, računalnikom, belo tablo, projektorjem, velikim platnom, ozvočenjem, wifi, klimo.

Predavalnica 2

Tudi predavalnica 2 ima do 35 premičnih sedežev z mizico za pisanje, mizo za predavatelja, računalnikom, belo tablo, projektorjem, velikim platnom, ozvočenjem, wifi, klimo.

Konferenčna soba - Podjetniška knjižnica

V Podjetniški knjižnici je na voljo 250 knjižnih del, možnost okrogle mize, kapaciteta: do 36 ljudi. Knjižnica je opremljena s sodobno pisarniško mizo iz masivnega lesa, usnjenimi sedeži, DVD, TV, belo tablo za pisanje, wifi,-jem in klimo.

 

Pred OOZ Domžale so brezplačna parkirna mesta. V primeru, da potrebujete gostinske storitve, vam lahko posredujemo kontakte naših članov iz sekcije gostincev. V hiši je na voljo tudi avtomat s kavo in prigrizki.