Pred nami sta že 7. in 8. delavnica Podjetniške akademija Za Vas TOKRAT V ONLINE ZOOM OKOLJU

Dragi udeleženci Podjetniške akademije Za Vas,

19. oktobra 2020 smo imeli na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  že tretji sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas.
👉Na 5. delavnici ste udeleženci Podjetniške akademije Za Vas intenzivno delali na pripravi prodajnih pisem. Na podlagi metodologije 4 korakov ste spoznavali in se urili v pisanju prodajnega pisma. Te veščine so še kako pomembne, saj je od prodaje odvisen uspeh vašega posla. Udeleženci ste se učili kako pripraviti prodajno pismo za prav posebej določeno stranko/partnerja ali investitorja.
👉Na 6. delavnici ste se udeleženci intenzivno ukvarjali s prodajnim pristopom, ki ste ga aplicirali  v različnih prodajnih kanalih. Posebej ste se  preizkusili tudi v pisanju fb objave.
Udeleženci ste se urili v pristopu k novim strankam, dobaviteljem, donatorjem, ki bo omogočal sklepanje novih poslov in pridobivanje novih strank.
V nadaljevanju boste na 7. delavnici nadaljevali s pridobivanjem izjemno pomembnih veščin, saj se boste učili in urili kako poiskati potencialne stranke ter kako segmentirati trg. Ker pa je za uspeh v poslu potrebno znati voditi in organizirati delo v skupini, pa bo temu namenjena 8. delavnica.
Doslej smo se trudili skladno z vašimi željami zagotoviti čim dlje izvajanje Podjetniške akademije v fizični obliki.
Sedaj pa je nastopil čas, ko se skladno z ukrepi in priporočili Podjetniška akademija Za Vas seli v ZOOM OKOLJE 👀😊
Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje bo četrti sklop  delavnic Podjetniške akademije “Za Vas!” potekal v online zoom okolju, in sicer 27. oktobra ob 19. uri na spodnji zoom povezavi.
👉7. delavnica z naslovom: Iskanje potencialnih strank in segmenitranje trga
ob 19.00 uri
👉8. delavnica z naslovom: Vodenje in način organizacije dela v skupini
ob 20.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v torek, 27. oktobra ob 19. uri v zoom okolju.

Vse dni delavnic tako četrti kot tudi zadnji peti sklop delavnic,   se bomo družili na isti povezavi.
Za ogled usposabljanja preko računalnika je potrebno le klikniti na spodnjo ZOOM POVEZAVO, ki bo za vse dni ISTA.

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas