Predstavljamo mentorje STARTUPAJ SE startup vikenda – 2. del

 

Na Obrtni zbornici Domžale v okviru projekta Las Za Vas organiziramo startup vikend  STARTUPAJ SE 😊👍.

Prejšnjič smo vam predstavili predavatelja dr. Blaža Zupana, danes pa se bomo  osredotočili na drugega izmed predavateljev startup vikenda, ki vam bo prav tako lahko pomagal pri razvoju vaše podjetniške ideje s svojimi izkušnjami, znanjem in neprecenljivim pogledom na podjetništvo😊👍.

Danes vam predstavljamo predavatelja dr. Roka Stritarja

 

Dr. Rok Stritar je ustanovitelj podjetja Kibuba, d.o.o., ki pomaga pri pustolovščinah svojih strank. Poučuje veščine praktičnega reševanja problemov preko izdelave prototipov in testiranja rešitev s končnimi uporabniki z različnimi metodami – lean, design thinking in canvas. Je mentor v vrsti aktivnosti, kot so Slovenski podjetniški sklad, ABC pospeševalnik, Mladi podjetnik in drugih. Že več let tudi aktivno sodeluje pri usposabljanjih učiteljev za delo po metodologiji »Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti«, tako v okviru aktivnosti
SPIRIT-a, kot na podlagi vabil individualnih šol.

 

Upamo, da vas je opis izkušenj in kompetenc mentorja dr. Stritarja nagovoril do te mere, da se prijavite na Startup vikend STARTUPAJ SE!

👉Kdaj: Od petka, 13. marca 2020, od 16.30 ure, do nedelje, 15.marca 2020, do 14.30 ure.

👉Kje: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21 c, Vir

Komu so delavnice namenjene: študentom, dijakom, podjetnikom, potencialnim podjetnikom, skratka vsem, ki si želijo druženja in zabavnega pridobivanja neprecenljivih izkušenj.

Udeležba je brezplačna.

Preglej podroben PROGRAM Startup vikenda

Obvezne so predhodne prijave na info@startupdomzale.si.

Prijave sprejemamo do četrtka, 12. marca 2020 do 12. ure, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Več informacij na info@startupdomzale.si ali preko telefona +386 69 980 242.

 

Obrtna zbornica Domžale 😊