Prekmurski tehnološki park organizira dva krajša spletna dogodka 18. in 19. marca 2021

 Prekmurski tehnološki park organizira dva krajša spletna dogodka 18. in 19. marca 2021

 

 Prekmurski tehnološki park 18. in 19. marca 2021 skupaj s partnerji organizira 2 krajša spletna dogodka, ki sta namenjena policymakerjem in business support organizacijam ter mentorjem in podjetnikom.

V četrtek,  18. marca 2021 med 10.00 in 12.00 bo potekal spletni dogodek z nazivom “Second-chance entrepreneurship policies and tools applied in Danube Region”,  ki je namenjen v prvi vrsti »policymakerjem« in »business support« organizacijam. Med drugim bodo predstavljeni madžarski in moldavski akcijski načrt za podjetništvo druge priložnosti.

Povezava za registracijo: https://zoom.us/meeting/register/tJEpdu6oqDMjHNdvfVZiqP-K7obBnjQELyMo

V petek, 19. marca med 10. in 12. uro pa bo potekal dogodek, ki je namenjen v prvi vrsti mentorjem in podjetnikom, seveda se ga lahko udeležijo tudi drugi, ki je še posebej zanimiv usmerjen v prakso. Rdeča nit tega dogodka pa je vzpostavitev mentorske mreže (“Building a network of mentors for Second-chance Entrepreneurship”).

Povezava za registracijo: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEpc–orzkrGtLgNttvyaSvZ0vCzJo8W_zG

Vabljeni k udeležbi!

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija