Udeležba na B2B dogodku – Odpiramo vrata v Vojvodino

Datum: 25. maj 2018, od 10. do 15. ure

Kraj: Grad Novi Sad, Trg slobode 1, 21000 Novi Sad, Republika Srbija

Opis dogodka: SPOT svetovanje Osrednjeslovenska regija v sodelovanju s podjetniki in občinskim vodstvom Novega Sada prireja B2B srečanje, na katerem bodo lahko slovenski podjetniki seznanili s poslovnimi priložnostmi v Vojvodini.

Na srečanju boste izvedeli, kakšne so značilnosti in možnosti poslovanja v Vojvodini, kako se skupaj prijaviti na razpise, kot je kompleks “Beograd na vodi”, kakšne so možnosti izmenjav dobrih praks in dolgoročnih panožnih srečanj. Govorili bomo o možnostih prijave na evropske razpise, pri katerih je lahko eden izmed partnerjev iz držav, ki niso članice EU.

Na sestanku bo sodelovalo vodstvo mesta Novi Sad in nekaj tamkajšnjih vidnejših podjetnikov.

Srečanje bo potekalo v angleškem in srbskem jeziku, in sicer v petek, 25. maja 2018, s pričetkom ob 10. uri. Trajalo bo približno 5 ur. Naslov: Grad Novi Sad, Trg slobode 1, 21000 Novi Sad, Republika Srbija

Udeležba je brezplačna!

Prijava: Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da svojo udeležbo potrdijo preko e-maila karolina.vrtacnik@ozs.si najkasneje do ponedeljka 21.5. 2018.

Dodatne informacije: na karolina.vrtacnik@ozs.si

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija