Utrinki iz 3. in 4. delavnice Podjetniške akademije Za Vas, ki sta potekali v četrtek, 15. oktobra od 18. ure dalje

 

Včeraj, 15. oktobra 2020 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  so udeleženci imeli že drugi sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas:

Na 3. delavnici  so udeleženci Podjetniške akademije Za Vas intenzivno delali na taktiki za postavitev novega posla. Te veščine, postopki in šablone so še kako pomembni in bistveni za razvoj novega posla in od kvalitetne taktike je nemalokrat odvisen uspeh novega posla.

Na 4. delavnici so se ukvarjali s temeljnim spoznanjem, da o poslu ne moremo govoriti, če nič ne prodamo, zato je temu sledil tudi pomenljiv naslov delavnice Posel je prodaja. Na delavnici so spoznali kako in na kakšen način pristopiti k prodaji in kako doseči ponavljajoče se dogodke prodaj, ki bodo lahko omogočili razvoj in obstanek posla.

Ker je prodaja bistven element, ki je neobhodno potreben, da lahko govorimo o poslu, bosta temu namenjeni tudi naslednji dve delavnici.

Predvsem se bodo urili v pristopu k novim strankam, dobaviteljem, donatorjem.

Učili se bodo kako pripraviti prodajno pismo za prav posebej določeno stranko/partnerja ali investitorja.

V nadaljevanju bodo na 6. delavnici  nadaljevali s pridobivanjem izjemno pomembnih veščin, saj se boste učili in urili v prodajnem pristopu, ki vam bo omogočal prodajo in sklepanje novih poslov.

Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje imamo ta teden že  tretji sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

👉5. delavnica z naslovom: Priprava prodajnih pisem ob 18.00 uri

👉6. delavnica z naslovom: Prodajni pristop ob 19.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v ponedeljek,  19. oktobra ob 18. uri v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale, Šaranovičeva 21c, 1230 Domžale.

Sočasno se bosta izvajali dve delavnici tako, da bo skladno z ukrepi v vsakem prostoru do 10 udeležencev.

Ne pozabite imeti s seboj maske in obilo dobre volje😊

Udeleženci so na prvih  dveh delavnicah opredelili in spoznali, katera so tista znanja in veščine, ki so potrebne za podjetniški uspeh in katera so tista, ki jih podjetja v zgodnji fazi najbolj
potrebujejo 😊👍.

Postavili so strateški načrt za njihov projekt. Spoznali so kakšna je naravna pot razvoja novega podjetja in kako je potrebno vanjo umestiti plan aktivnosti na prihodnjih delavnicah 😊👍.

😊👍

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas