Utrinki iz 9. in 10. delavnice Podjetniške akademije Za Vas, ki sta potekali v ponedeljek, 2. novembra od 19. ure dalje

 

Včeraj, 2.novembra 2020   so udeleženci imeli že peti sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas, ki je   potekal v zoom okolju.

 

Udeleženci so skozi  moderiran pogovor predavatelja Matija Goljarja z mladim podjetnikom Andreiem Mozorovom lahko spoznali kako je treba strateško pristopiti k  rasti podjetja, katere so  najpogostejše napake in kako se jim lahko izognemo.

 

Vsak posamezen udeleženec je imel priložnost, da je povprašal mladega podjetnika tako glede napak, nasvetov in lekcij, ki se jih je naučil tekom razvoja svojega proukta pametne kresničke Flare. Iz prve roke so se udeleženci lahko prepričali kako pomembno je poiskati pomoč in imeti pravo ekipo, ki bo pripomogla k razvoju podjetja.

 

Skozi praktične primere so lahko udeleženci spoznali strategijo za rast podjetja, predvsem pa kako pomembno je znati vzpostaviti stik z vsemi deleženiki tako partnerji, ključnimi kupci in sodelavci. Udeleženci so lahko spoznali, da tudi če se na prvi pogled nekaj zdi slabo, se lahko kasneje izkaže za zelo dobrodošlo, če zna podjetnik izkoristiti negativno situacijo v svoj prid in se iz napak tudi kaj naučiti.

 

Kot je rekla ena izmed udeležencev: Sreča je na strani pogumnih! Drznost, iskrenost ter vztrajnost so tiste kvalitete, ki jih mora podjetnik imeti ali si jih priučiti, da bo lahko napredoval. Dostikrat morajo namreč podjetniki začetniki delati s tem kar imajo.

 

Vse udeležence smo povabili, da izkoristijo priložnost in pošljejo predstavitev svoje ekipe in produkta/storitve, saj bomo udeležencem tudi   pomagali pri prepoznavnosti z objavo na naših socialnih omrežjih in naši spletni strani.

 

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas 😊👍