Utrinki zaključka Podjetniške akademije Za Vas, ki je potekal v sredo, 11. novembra od 20. ure dalje

 

Včeraj, 11.novembra 2020   so udeleženci imeli zaključek Podjetniške akademije Za Vas, ki je   potekal v zoom okolju.

 

Na tokratnem srečanju je predavatelj Matija Goljar namenil del pozornosti tudi etiki poslovanja in skozi praktičen primer ponazoril, da se dobro vrača z dobrim. Integriteta podjetnika je nekaj, k čemur moramo ne samo stremeti, temveč tudi živeti in se skladno s tem tudi ravnati, tudi  v trenutkih, ko se nam zdi enostavneje ravnati nepošteno, v nasprotju z moralnimi načeli. Pomembno je spoštovanje moralnih in etičnih načel, zato je predavatelj udeležencem pojasnil, da golo zasledovanje dobička za vsako ceno na dolgi rok ne more delovati, zato naj ravnajo pošteno in dobro.

 

Vsi udeleženci so povedali, kje se trenutno nahajajo in kje vidijo izzive in priložnosti za izboljšanje. Hkrati so imeli priložnost, da se učijo drug od drugega in s pomočjo nasvetov ter napotkov prejmejo konkretno evalvacijo svojega dela.  V nadaljevanju so se udeleženci pogovarjali o kratkoročnih in srednjeročnih načrtih. Povedali so, katere so tiste aktivnosti, ki jih morajo narediti do konca meseca in kateri so tisti izzivi, ki jim preprečujejo dokončanja posameznih aktivnosti.

 

Predavatelj je povedal kako pomembno je imeti strukturo in disciplino za vsakodnevno opravljanje aktivnosti in nalog, čeprav trenutni rezultat še ni takšen, kot ga želijo in pričakujejo. Pomembno je vztrajati in si prizadevati za optimizacijo delovnih procesov

 

Če imate fokus, jasno razdelano, kateri so vaši prodajni kanali in katere so vaše ključne stranke, kako jih nagovoriti, potem je uspeh na dlani!

 

Vse udeležence smo  ponovno povabili, da izkoristijo priložnost in pošljejo predstavitev svoje ekipe in produkta/storitve, saj bomo udeležencem tudi   pomagali pri prepoznavnosti z objavo na naših socialnih omrežjih in naši spletni strani.

 

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas 😊👍