Vabilo na BREZPLAČNO delavnico IRSD (Ljubljana)

Projektna enota Inšpektorata RS za delo (IRSD) vas vabi na delavnico z naslovom:
Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov.

 • torek, 5. 6. 2018 od 11:00 do 14:00, OOZ Ljubljana-Šiška, Pipanova pot 30, 1000 Ljubljana
  Delavnica – Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov:

  – nezgode pri delu,
  – dejanske obveznosti delodajalcev na področju izvajanja ukrepov varnosti in zdravja pri delu.
 • torek, 19. 6. 2018 od 10:00 do 13:00, OZS Ljubljana, Celovška cesta 71, 1000 Ljubljana
  Delavnica – Zagotavljanje dostojnega dela zaposlenih, zlasti varnega in zdravega delovnega okolja, z namenom preprečevanja delovnih sporov:

  – problematika preventivnih zdravstvenih pregledov,
  – izjava o varnosti z oceno tveganja, njena vsebina in izdelava.

Stroški vaše udeležbe so že pokriti, ker se delavnica izvaja v okviru projekta, ki je sofinanciran iz Evropskega socialnega sklada.

Če imate težave z razumevanjem vaših obveznosti na področju varnosti in zdravja pri delu in ne veste kako bi se učinkovito pogovarjali z zunanjimi strokovnimi delavci potem je to odlična priložnost za vas, da dobite brezplačne informacije za omenjeno področje.

Delavnica se izvaja v okviru projekta »Odpravimo konflikte na delovnem mestu« – Ozaveščanje o možnosti posredovanja v sporu med delavcem in delodajalcem ter svetovanje delodajalcem. Projekt je prvenstveno namenjen delodajalcem. Posebej si želimo z njim doseči tudi manjše delodajalce, za katere so navedene tematike zaradi omejenih finančnih in kadrovskih virov poseben izziv. Prepričani smo, da boste na predavanju prejeli veliko koristnih informacij, ki vam bodo pomagale k razumevanju zahtev glede varnosti in zdravja pri delu.

Preberite si priloženo Vabilo – Lj. Šiška in Vabilo OZS 19.6.18 v katerih so zajete vse informacije glede prijave, programa in vsebine ter datum delavnice.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija