Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00

Vabimo vas, da predstavite vaše izdelke in storitve na 30. Mednarodnem sejmu gradbeništva, energetike, komunale in obrti MEGRA 2018, ki bo od 4. do 7. aprila 2018 potekal v Gornji Radgoni.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije se je s Pomurskim sejmom dogovorila za posebne pogoje sodelovanja. Člani OZS ste vabljeni, da se vključite v skupinske nastope območnih obrtno-podjetniških zbornic in strokovnih sekcij. Posebni pogoji pa veljajo tudi v primeru, če se boste odločili za samostojno predstavitev.

Vsebinska težišča sejma bodo na zaključnih obrtnih delih v gradbeništvu, na vključevanju obrtnih dejavnosti v izgradnjo prometne in komunalne infrastrukture, v nič energijsko gradnjo, prenovo in obnovo stavb, uvajanje obnovljivih virov energije, urejanje okolice in trajnostno gradbeništvo. Posebni poudarki bodo tudi na naravnih gradbenih materialih, še posebej lesu, kamnu in glini ter na sodobni mehanizaciji in orodjih.

Na sejemski Obrtni ulici se bodo predstavljale obrtne spretnosti. V petek, 6. aprila 2018, bo na sporedu tekmovanje dijakov v polaganju keramike, tekmovanje mladih kleparjev in krovcev ter tekmovanje osnovnošolcev v graditeljskih spretnostih.

Vljudno vabljeni k sodelovanju! Rok za prijavo je 9. februar 2018!

Za več informacij o možnostih sodelovanja se obrnite na svojo Območno obrtno-podjetniško zbornico ali strokovno sekcijo pri OZS.

Za podrobnejše informacije pa vam je na voljo tudi gospod Robi Fišer, projektni vodja sejma MEGRA, T:+386 (0)2 564 2 113, GSM: +386 (0)31 871 505, robi.fiser@pomurski-sejem.si

Prijavnica – Megra-ooz

Prijavnica – Megra-ozs