Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenske regije

 

Projekt JR podporno okolje 2023 – 2025: 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Partnerji projekta: Gospodarska zbornica SlovenijeObrtno-podjetniška zbornica SlovenijeObmočna Obrtno-podjetniška zbornica Domžale,  Območna Obrtno-podjetniška zbornica Logatec, Inkubator GEA College d.o.o.Ljubljanski univerzitetni inkubator d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana d.o.o..

SPOT ali Slovenska poslovna točka je mesto, kjer so potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem na voljo brezplačne storitve svetovanja, informiranja, usposabljanja, registracije in podjetniškega mentoriranja.

 

Glavni namen projekta:

·       Podpora in pomoč potencialnim podjetnikom ter mikro, malim in srednje velikim podjetjem, ki se srečujejo s podjetniškimi izzivi na celotnem območju Republike Slovenije ter izboljšanje podjetniške kulture.

·       Krepitev podjetniškega potenciala za mikro, mala in srednje velika podjetja.

·       Pospeševanje ustanavljanja novih mikro, malih in srednje velikih podjetij.

 

Uradne ure točke SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije:

·       Ponedeljek, torek in petek      od 10.00 do 14.00 ure

·       Sreda                                od 13.00 do 17.00 ure

·       Četrtek                             ni uradnih ur

Za osebni obisk na točki SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije je potrebna predhodna najava na tel.: 01/ 5898 000  ali po elektronski pošti spot@gzs.si .

 

– SPOT svetovalci

– Podjetniški mentorji

 

Pomembna povezava:  www.eu-skladi.si

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.