Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

DOMŽALSKI DNEVI POPUSTOV IN UGODNOSTI: od 10. do 20. novembra

Dragi občani in občanke Občine Domžale in vsi drugi,

 

z veseljem vam predstavljamo projekt Domžalski dnevi popustov in ugodnosti, ki bo letos prvič potekal v domžalski občini v obdobju od 10. do 20. novembra.

 

Namen tega projekta je pomagati lokalnim obrtnikom in podjetnikom pri promociji in osveščati javnost o pomenu podpiranja lokalnih podjetij, hkrati pa  kupcem  omogočiti teden, v katerem bodo deležni še posebnih ugodnosti in popustov.

 

Stopite z nami v svet popustov in ugodnosti in skupaj podprimo lokalna podjetja!

 

VSTOPITE V SVET POPUSTOV IN UGODNOSTI

GOSTILNA REPANŠEK

Dragi gostje, Gostilna Repanšek  je  daleč naokoli znana po pristni domači hrani, kot so polnjena telečja prsa, telečji zrezki, pečenka in jetrca ter po mnogih domačih dobrotah. Gostje obožujejo  Repanškovo pravo govejo juho, v katero so zakuhani zdrobovi žličniki ali homški žlinkrofi z nadevom iz govejega mesa, ki so hišna posebnost.  Odlični ambient  in hrana kar kličejo po slavjih in pogostitvah za zaključene družbe, poroke, krstna in birmanska slavja ter ostala praznovanja. Ne pozabite pa tudi na njihova odlična nedeljska kosila, kjer boste še posebej uživali v njihovi pristni domači hrani in specialitetah. Vsak petek pa lahko užijete tudi v okosih morja, saj takrat tradicionalno strežejo tudi  sardelice, girice in osliče.  Najmlajšim pa je na voljo tudi otroško igrišče s številnimi igrali.   V času tedna ugodnosti vas od srede do petka ob naročilu hrane razvajajo z gratis slastnim domačim jabolčnim zavitkom. Ne zamudite te slastne odlične priložnosti in se prepustite prijaznemu osebju in odlični domači hrani in vaše brbončice vam bodo hvaležne. Obiščite Gostilno Repanšek  na Bolkovi ulici 42, v Homcu pri Radomljah ali jih pokličite na tel. št. 01 72 27 950. Več o njihovi bogati ponudbi pa si lahko preberete na njihovi spletni strani. Vabljeni!  

GOSTILNA MNGAN

Dragi gostje, Gostilna Mngan je znana po dobri in pristni domači hrani ter odlični lokaciji. Goste razvajajo s svojimi odličnimi štruklji, slastno pečenko in odlični zrezki v gobovi omaki. Znani so tudi po slastnih domačih dobrotah v času kolin. Če pa vas zamika ocvrt piščanec, potem pa le zavite v Gostilno Mngan, saj vam bodo vaše brbončice neizmerno hvaležne.  Prijazno osebje in odlična domača hrana ter prijeten ambient pa so primerni tudi za vse vrste slavij in pogostitev za zaključene skupine.   V času tedna ugodnosti vas bodo še posebej razvajali, saj vam bo njihov znameniti ocvrt piščanec s prilogo na voljo le za 20 evrov, na vse koline pa vam ponujajo kar 10% popust. Ne zamudite te odlične in slastne priložnosti in  obiščite Gostilno Mngan  na Breznikovi cesti 2 v  Domžalah ali jih pokličite na tel. št. : (01) 724 17 84 in se prepričajte o njihovi bogati in slastni ponudbi. Vabljeni!  

GOSTILNA JUVAN

Dragi gostje, Gostilna Juvan  je  po odlični hrani, ki je sestavljena iz slovenske in mednarodne kuhinje, s poudarkom na sezonskih jedeh.  Med prepoznavne jedi gotovo sodi   goveja juha z žlikrofi, pečena telečja krača, zrezek z jurčki ter hišna orehova palačinka. Ponujajo pa vrsto odličnih slastnih specialitet, ki jih najdete le pri njih, kot na primer  žolco,  žlikrofe z parmezanom in še mnogo drugih.  Poleg goveje juhe je vedno na voljo tudi gobova juha z jurčki, zrezki in biftki na najrazličnejše načine, telečja pečenka, ribe, telečja jetrca, pestra ponudba solat in prilog ter slastnih sladic, med katerimi posebno mesto zavzemajo njihovi znani zavitki. Svojo že tako bogato ponudbo pa popestrijo z odličnimi sezonskimi jedmi kot so jedi s šparglji, jurčki, jedi z racami in gosmi, kostanjevimi jedmi in kolinami.  Odlična in izjemno pestra ponudba vrhunsko pripravljenih jedi, prijazna in profesionalna postrežba kar kličeta po družinskih slavjih in druženjih, pogostitvah za zaključene družbe, poslovnih kosila  ali preprostem druženju s prijatelji v Gostilno JuvanV času tedna ugodnosti,  vas razvajajo s 5% popustom na vso hrano in pijačo  od srede do petka. Ne zamudite te odlične priložnosti in se prepustite prijaznemu osebju in odlični domači hrani v Gostilni Juvan na Ljubljanski cesti 124 v Domžalah.  Obiščite njihovo spletno stran in se prepričajte o bogati ponudbi ali pa pokličite na tel. št. 01 7241 311 ali na mobilno številko 051 210 252.  Vabljeni!  

GOSTILNA SOKLIČ

Dragi gostje, Gostilna Soklič je znana po dobri in pristni domači hrani ter prijetni z naravo obdani okolici. Gostje še prav posebej radi posegajo po njihovi odlični domači goveji juhi z rezanci in njihovi dobro znani telečji in svinjski pečenki. Poleg prijaznega in izjemno ustrežljivega in profesionalnega osebja ter vrhunski domači hrani pa so znani tudi po tem, da imajo odlične prostore za vse vrste praznovanj, organizacijo poslovnih kosil in kosil za zaključene skupine.   V času tedna ugodnosti vas ob naročilu kosila razvajajo z gratis kavico. Ne zamudite te ugodnosti in obiščite Gostilno Soklič v Zalogu pod Sv. Trojico 1 na Dobu pri Domžalah ali jih pokličite na tel. št. 040 870 803. Več o njihovi bogati ponudbi pa si lahko preberete na njihovi spletni strani. Vabljeni!  

STARA FABRKA

Dragi gostje, Stara Fabrka je znana po svojih ikoničnih burgerjih iz sestavin lokalnega izvora,  stejkih iz zorjenega slovenskega goveda, perutničkah, medaljončkih, trakcih in rebrcah, vrapih. Premium surovine in zanimivo industrijsko obarvani dizajn restavracije ter zanimiva poimenovanja jedi ter odlična postrežba kar kličejo po obisku. Brbončice mesoljubcev bodo hvaležne, niso pa pozabili tudi na vegane, saj ponujajo tudi veganski burger, veganski wrap in bbq vegansko rolo. Ljubitelji solat bodo prišli na svoj račun, saj se bodo lahko razvajali z različnimi bogatimi solatami. Ljubitelji sladic, ne skrbite, tudi za vas je poskrbljeno. Ponujajo vam sladice brez praškov in aditivov, ki jih pripravljajo sami. Ste že slišali za čokoladni mus s slano karamelo, bučnim oljem in ajdovimi kokicami? Sliši se božansko, mar ne?   V času tedna ugodnosti vas razvajajo s kar 20% popustom na burger brez imena in rebrca Šumberk. Ne zamudite te ugodnosti in obiščite Staro Fabrko na Karantanski cesti 8 v Domžalah ali jih pokličite na tel. št. 080 88 25 in si naročite hrano na dom. Več o njihovi bogati ponudbi pa si lahko preberete na njihovi spletni strani. Vabljeni!  

GOSTILNA JANUŠ

Dragi gostje, Gostilna Januš slovi po svojih pohanih piščancih, slastnih domačih zavitkih, med katerimi še posebej slovi njihov mareličnih zavitek. Poleg prijaznega osebja, odlične hrane in prijetnega ambienta svoje goste razvajajo s pestro ponudbo malic in kosil ter ala carte ponudbo. Gostje se lahko razvajajo s slastnimi rostbifi, rakci v panko drobtinah s pečeno zelenjavo, telečjim hrbtom ali istrskimi fuži s tartufato in črnim tartufom, svinjsko ribico z bučnimi semeni, pečeno odojkovo porketo,  njoki z rakci in bučkami, lignji na žaru ali slastnim dunajskim zrezkom. Lahko pa si privoščijo slastni file branice, ali postrvi ali pa jed na žlico, odlično joto ali golaž ali pa izberejo katero drugo jed iz njihove bogate ponudbe.  Znani so po odličnih domačih predjedih kot so paštete in bifteki ali žolce. Ljubitelji sladic in solat gostilni Januš ne boste prikrajšani, saj so vam vsak dan na voljo slastne sladice in odlične solate. Prijeten ambient pa kar vabi za zaključene družbe in praznovanja ter poslovna kosila.  V času tedna ugodnosti vas ob naročilu kosila razvajajo z brezplačno predjedjo – slastno domačo piščančjo jetrno pašteto s pistacijami.  Ne zamudite te ugodnosti in obiščite Gostilno Januš na Podrečju 57 v Domžalah ali jih pokličite na tel. št. 01 721 41 89 . Več o njihovi bogati ponudbi pa si lahko preberete na njihovi spletni strani. Vabljeni!  

 PEKARNA IN SLAŠČIČARNA JURČEK

Dragi gostje,  Domača pekarna in slaščičarna Jurček  daleč nokoli slovi po slastnih tortah za vse priložnosti, resnično slastnem finem čajnem pecivu, slanem pecivu, finem slaščičarskem pecivu, mignonih in posebnih aranžmajih, ki jih pripravijo po vaših željah in potrebah.  Poskusiti morate njihove slastne linške oči, oblite kokosove piškote, orehove piškote, pehtranove piškote, čokoladne ploščice, bajadere, srnin hrbet, rafaelo kocke in še in še. Izbirate lahko med kar 27 okusi tort,  njihovimi znanimi slastnini minjoni, zato smo prepričani, da pri njih vsak gost najde nekaj za svoj okus. Imate slavje, druženje in želite razveseliti svoje bližnje in prijatelje z odlično in izjemno okusno torto, finim pecivom ali minjoni, potem je Pekarna in slaščičarna Jurček pravi naslov za vas. V času tedna ugodnosti vam ponujajo kar 15% popust na vse  piškote. Ne zamudite te slastne ugodnosti in jih obiščite v Pekarni in slaščičarni Jurček  v Depali vasi 93a  v Domžalah.  Vabljeni na resnično dobro pecivo ali tortico, privoščite pa si lahko tudi slastno kavico!

KAVARNA FLORJAN

Dragi gostje, Kavarna Florjan vas razvaja z odličnimi kavicami in rogljički ter slastnimi  torticami.  Razvajate pa se lahko tudi z vsemi vrstami pijač tako brezalkoholnimi kot alkoholnimi ter ostalimi toplimi napitki. Hmmm, že diši po kuhančku, slastni spice buča latte, odličnih sendvičih in omamnih torticah. V času tedna ugodnosti vam ponujajo slastne tortice po odlični promocijski ceni 3 eure kos. Ne zamudite te slastne ugodnosti in jih obiščite v Kavarni Florjan na Kolodvorski cesti 3 v  Domžalah.  Vabljeni na odlično kavico ter slastne tortice!

KAVARNA SKANDI

Dragi gostje, Kavarna Skandi vas razvaja s slastnimi toasti, odličnimi kavicami z rogljički ter božanskim sladoledom in neverjetnimi torticami.  Razvajate pa se lahko tudi z vsemi vrstami pijač tako brezalkoholnimi kot alkoholnimi ter ostalimi toplimi napitki. V času tedna ugodnosti vam ponujajo kar 20% popust na vse  slastne tortice. Ne zamudite te slastne ugodnosti in jih obiščite v Kavarni Skandi na Tkalski ulici 1 na Viru pri Domžalah.  Vabljeni na resnično dobro kavico in slastne toaste ter božanske torte!

BAR BLED

Dragi gostje, Bar Bled  ponuja odlične kavice, vina ter ostale pijače in napitke. V času tedna ugodnosti vas razvaja s kavo po izbiri do 10 ure v znesku samo 1 euro. V času tedna ugodnosti pa imate na voljo tudi mlado in kuhano vino po samo 1.5 euro, zato ne zamudite priložnosti in jih obiščite na Ljubljanski cesti 82 v Domžalah.  Vabljeni na kuhančka v Bar Bled!

Podjetje Koželj d.o.o. Dob

Podjetje Koželj d.o.o. Dob odlikuje več kot 60 letna tradicija izdelovanja tinktur, krem in mazil iz zdravilnih rastlin, bogato paleto izdelkov pa so razširili še na FIZIO izdelke ter negovalno kozmetiko in razkužilo pod imenom KREMCA. Tinktura za nego ustne votline PARAGIN je bila kot zdravilo registrirana že davnega leta 1958, leto kasneje pa ji je sledilo aromatično mazilo za masažo RASTIN. Vsi njihovi izdelki so znani povrhunski kvaliteti,  100% naravnih sestavinah in izjemni učinkovitosti njihovih izdelkov. In prav zato lahko pri njih najdete izdelke za nego kože tako za dojenčke in otroke, negovalno kozmetiko za odrasle, izdelke za športnike, prav posebej pa so znani tudi po svojih učinkovitih izdelkih, ki pomagajo pri bolečinah v mišicah in sklepih ter negi poškodb in kozmetiki za nego ustne votline.  Če želite na naraven, preverjen in učinkovit način odpraviti svoje težave ali poskrbeti za kvalitetno in naravno nego svoje kože, potem so zavijte v bližnjo lekarno ali obiščite njihovo spletno trgovino ali  njihovo trgovino na Vegovi ulici 12 v Dobu, kjer vam bodo strokovnjaki z veseljem svetovali pri nakupu pravega izdelka.  V času tedna ugodnosti vam ponujajo 20% popust na izdelke v njihovi trgovini na Vegovi ulici 12 v Dobu, zato ne zamudite te izjemne priložnosti.  Obiščite jih  v njihovi trgovini na Vegovi ulici 12 v Dobu ali pokličite na tel. št. 01 722 09 70.

 

BOUTIQUE RESNIK

  Boutique Resnik vam ponuja unikatna in po meri krojena oblačila  in kreacije za vse priložnosti (valete, mature, birme in poroke, itd.). Znani so po kvaliteti, natančnosti in kreativnosti, zato so pravi naslov za predelavo oblačil, poslovnih in ostalih kvalitetnih kosov oblačil.  Če želite kupiti kvalitetno blago, unikatne izdelke, ali si po meri izdelati oblačila ali jih predelati, potem ne odlašajte  in  zavijte v  Boutique Resnik, kjer vas bodo s svojo prijaznostjo, strokovnostjo in kreativnostjo navdušili.  V času tedna ugodnosti vam ponujajo 15% popust na vse storitve in  izdelke, zato ne zamudite te izjemne priložnosti.  Obiščite jih  v njihovi trgovini na Ljubljanski cesti 91 v Domžalah ali pokličite na tel. št. (01) 721 35 67.

 

USNJENI IZDELKI PAVLI

V družinskem podjetju Usnjeni izdelki Pavli vam ponujajo vrhunske izdelke usnjene galanterije, ki so plod lastnega razvoja in proizvodnje.  Njihovi izdelki niso samo modni, temveč jih zaznamuje tudi vrhunska kvaliteta, ki zagotavlja dolgo uporabnost.  Pri njih lahko kupite kvalitetne  dnevne, večerne, majhne ali poslovne torbice, nahrbtnike in denarnice, ki s svojo uporabnostjo in lepoto preprosto navdušujejo. Na  voljo so vam tudi kvalitetni pasovi vseh vrst in velikosti ter etuiji za vse priložnosti, ki vas bodo s svojo modnostjo in uporabnostjo prepričali. Si želite nekaj unikatnega?  Njihovim unikatnim modnim kosom se preprosto ne boste mogli upreti. V času tedna ugodnosti vam ponujajo 10% popust na vso usnjeno galanterijo (torbice, denarnice, pasovi, etuiji, itd.) in še dodatnih 20% popusta na vse že znižane izdelke, zato ne zamudite te izjemne priložnosti.  Obiščite jih  v njihovi  spletni trgovini  ali v trgovini v TPC Murgle, Cesta v mestni log 55 v Ljubljani ali pokličite na tel. št. 01/ 721 15 44.

 

SANJAVI OBLAČEK

Sanjavi oblaček vam ponuja unikatne in personalizirane izdelke za vaše malčke. Med izdelki boste našli  čudovite odejice, brisačke, blazine, torbice za pleničke, slinčke, spalne maske (za mamice). Čudovite dekice iz muslina, zajčki Effike in zeliščne blazine, ki jih lahko personalizirate in naredite posebne vas bodo navdušili.  V času tedna ugodnosti vam s kodo DOMZALSKIDNEVI ponujajo 15% popust na vse izdelke z izjemo kompletov. Ne zamudite priložnosti. Obiščite spletno trgovino ali pokličite na tel. št. 031 507 889.

 

PC REFURB- SCANDINAVIA

V spletni trgovini PC REFURB- SCANDINAVIA  imate na voljo priznane blagovne znamke računalnikov, prenosnikov, računalniških komponent, delovnih postaj ter ostalih izdelkov po ugodnejših cenah. Sedaj kvaliteta ni več nedosegljiva, saj so obnovljeni računalniki pameten nakup, ki vam omogoča nakup kvalitetnih in brezhibnih izdelkov višjega cenovnega ranga pod ugodnejšimi pogoji. Preprosto povedano, za manj denarja dobite več. Vsi obnovljeni računalniki so najvišje kvalitete in skrbno pregledani, zato je nakup zanesljiv, ponudba pa široka. Nudijo vam tehnično pomoč, servis in pomoč pri nakupu, zato odločitev za nakup ne bo težka, bo pa sigurno pametna in varčna.  V času tedna ugodnosti vam ponujajo  darilni bon v vrednosti 30 EUR ob vsakem nakupu, zato ne zamudite te ugodne priložnosti.   Obiščite jih  v njihovi  spletni trgovini  ali jih pokličite na tel. št.  051 201 740.

 

NOVA LASTRA glasbeni butik

NOVA LASTRA glasbeni butik je prva specializirana trgovina za godala v Sloveniji. V glasbenem butiku je možno dobiti vse vrste godal različnih dobaviteljev, na voljo pa so inštrumenti tako za začetnike, kot tudi profesionalne glasbenike. Zastopajo več svetovno znanih znamk glasbil in glasbenega pribora. Ob obisku pa poskrbijo tudi za strokovno svetovanje glede na potrebe in želje kupca. ”So majhen kolektiv, ampak delajo z dušo in srcem.” V času tedna ugodnosti vam ponujajo 15% popust na ves DARILNI PROGRAM in 10% popust na vse ostale izdelke, razen na že znižane. Ne zamudite priložnosti Obiščite jih v glasbenem butiku na Ljubljanski cesti 71 v Domžalah ali na njihovi spletni trgovini. Za vse dodatne informacije so dosegljivi na info@novalastra.si in 051 71 71 70.

CVETLIČARNA NUŠA, ANITA KERŠIČ s.p.

V Cvetličarni Nuša najdete vse od čudovitega rezanega cvetja, lončnic in pestre ponudbe aranžiranih šopkov in ostale dekoracije za vse priložnosti. Razveselite svoje bližnje s čudovitimo šopki, poročnimi aranžmaji in vsemi ostalimi dekoracijami. V času tedna ugodnosti vam ponujajo 15% popust na vse suhe nagrobne aranžmaje, zato ne zamudite priložnosti. Obiščite jih  v njihovi trgovini na Sončni ulici 2a na Viru pri  Domžalah ali pokličite na tel. št. 070 720 658.

 

 

 

 

FORTISSPA

V Fortisspa centru vas razvajajo z vrhunskimi storitvami za nego telesa in duha, ki so v celoti prilagojene vam in vašim potrebam.  Solna soba, savna center, spa masaža in manikira rok so storitve, ki vas bodo napolnile z energijo in zaščitile vaš imunski sistem. Privoščite si ekskluziven  obisk vrhunskega savna centra, ki je na voljo samo za vas ali za vašo zaključeno skupino (do 6 oseb), razvajajte se s terapijami v solnih sobah in  vrhunsko spa manikiro z masažo rok in oblogami za roke. Nudijo vam prijetno in intimno okolje,  kamor se lahko zatečete po napornem in stresnem delavniku ali ko si želite vzeti nekaj časa zase in za razvajanje vašega telesa in duha. Edini na trgu vam ponujajo celo paleto storitev za nego telesa in duha, ki so v celoti prilagojene vašim potrebam in željam. Želite podariti izjemno darilo, ali organizirati prav posebno druženje za svoje prijatelje ali poslovne partnerje v intimnem in prijetnem okolju? Potem je Fortisspa prava odločitev za vas. V času tedna ugodnosti vam ponujajo 10% popust na  spa masažo in nego rok, solne sobe ter savna centra.  Obiščite njihovo spletno stran ali pa pokličite na tel. št. 031 776 169 in se dogovorite za obisk Fortisspa centra. 

 

STUDIO PING

V Studiu Ping vas razvajajo pod strokovnimi prsti Su Ping z različnimi vrstami masaže, še posebej so znani po svoji obrazni in antistresni masaži, ki vam dvigne duha in izbriše leta.  Razveselite sebe in svoje bližnje z nego obraza, depilacijo, ličenjem ali masažo in boste kot prerojeni. Edini na trgu ponujajo popolno nego obraza v enem koraku s svojim Eliksirjem lepote. Če si tudi vi želite prihraniti čas, hkrati pa resnično poskrbeti za svojo kožo, potem je Eliksir lepote prava izbira za vas. V času tedna ugodnosti vam ponujajo 10% popust na vse storitve. Ob nakupu Eurona paketa (sprej in čistilni gel), vam ponujajo gratis znamenito 30 minutno obrazno masažo. Ob nakupu Eurona spreja pa prejmete gratis urejanje obrvi.  Obiščite jih  v  njihovem salonu na Breznikovi cesti 97a v Ihanu pri  Domžalah ali obiščite njihovo spletno stran.  Pokličite jih  na tel. št. 030 337 333 in se dogovorite za obisk studia.

 

Zdrav korak, medicinska pedikura in manikira na domu, Nataša Šubelj s.p.

Nataša Šubelj iz Zdravega koraka se zaveda, kako pomembno je zdravje naših stopal in kako lahko s pomočjo profesionalne medicinske pedikure bistveno izboljšamo ali odpravimo naše zdravstvene težave in s tem izboljšamo kvaliteto našega življenja. Imate tudi vi težave s stopali, vraščenimi nohti, otiščanci, ali se samo zavedate kako pomembno je skrbeti za zdravje svojih stopal? Potem ne odlašajte in pokličite Natašo Šubelj, ki je posebej specializirana za medicinsko pedikuro za vse starosti in znana po svoji strokovnosti, prijaznosti in fleksibilnosti.  Poleg medicinske pedikure ponuja tudi masažo in manikiro rok, s pomočjo katere bo vaš korak lahkoten in brez bolečin, vaša stopala in  prsti pa zdravi in negovani.  V času tedna ugodnosti vam ob nakupu medicinske pedikure ponuja gratis masažo.  Pokličite jo na tel. št.  031 710 502 in se dogovorite za termin.

 

Frizerski salon La Simone

V Frizerskem salonu se prepustite strokovnim prstom frizerske Simone Lebar Štojst, ki vas bo navdušila s čudovitimi modnimi frizurami. Popestrite si styling z novo barvo las, prameni ali novo frizuro. Privoščite nego svojim nohtom in si popestrite izgled s permanentnim lakom. Pod strokovnimi prsti frizerke Simone boste zasijali v novi podobi.  Če želite biti urejeni in negovani, potem je frizerski salon La Simone pravi naslov za vas.  V času tedna ugodnosti vam ponujajo 10% popust na vse frizerske storitve in permanentno lakiranje nohtov, zato ne zamudite te enkratne priložnosti.   Obiščite  frizerski salon La Simone  na Tkalski ulici 1 na Viru pri Domžalah (pri Skandiju).  Pokličite jih  na tel. št. 041 653 207 in se dogovorite za obisk salona.

 

TOLLETOTUM – CENTER ZA CELOSTNO ZDRAVLJENJE

Nina Poljanšek  kot ljubiteljica vsega naravnega in naravnih pristopov, ki služijo kot pomoč pri ohranjanju zdravja in vitalnega telesa prisega na naturopatijo. Pri tem uporablja različne tehnike kot so aurikoloterapija, iridiologija, Bachove cvetne esence, uporaba eteričnih olj, probiotikov, tkivnih soli, prehransko svetovanje z detoxom in še druge. Če imate tudi vi določene kronične zdravstvene težave in ste poskusili že marsikaj, potem je center Tolletotum pravi naslov za vas. Naturopatija vam pomaga najti vzrok za vaše težave in odpravlja vzroke.  S pomočjo Bachovih cvetnih esenc boste uravnovesili vaše čustveno stanje, saj so čudovita pomoč in podpora pri duhovnem in telesnem razvoju. Iridiologija pa vam lahko pomaga pri odkrivanju vzroka, kje v telesu je težava, oz. kateri organ je potrebno krepiti. Ste že slišali za zmajevo masažo?   S pomočjo aurikuloterapije lahko sprožimo pretok zaostale energije, da naše telo prične s procesom samozdravljenja.   V času tedna ugodnosti vam ponujajo 10% na paket detox terapij (5 terapij). Prav tako vam v tem času ponujajo tudi 10% popust na iridiološki pregled.  Ne zamudite te super priložnosti.  Pokličite na tel. 031 364 686 in se dogovorite za obisk v Tolletotum centru na Slamnikarski cesti 18 v Domžalah ali obiščite njihovo spletno stran in izkoristite ugodnosti. 

AKADEMIJA ZA GLASVSE ZA PETJE NA ENEM MESTU

Akademiji za glas  vsak odkrije svoj čudoviti glas, tudi  tisti, ki vse življenje misli, da petje ni zanj, ker meni, da fuša. Vsak se lahko nauči peti, če natrenira mišice svojega grla,  je  moto Akademije za glas. Pridite v Akademijo za glas in odkrijte svoj edinstven čudoviti glas skozi trening pevske tehnike, osvobodite se strahu in se naučite nastopati, podajte se v svet zabave in notranjega zdravja skozi petje v skupini, petje harmonij, odklenite svojo samozavest in okrepite komunikacijo skozi igro in  še mnogo več. In vse to lahko počnete v odlični družbi in  s pomočjo vrhunskih mentorjev, ki vam pomagajo uresničiti sanje,  pa naj bo to pevski poklic, ali zabava, sproščanje stresa, krepitev komunikacijskih tehnik ali samozavesti.  V času tedna ugodnosti vam ob nakupu 3  ur individualnih vaj petja podarjajo opevalno slamico Lax Vox ali 25% popust na mesečni obisk pevskega zbora. Prav tako lahko izkoristite kar 50% popust na uvodno 30 minutno  pevsko vajo.   Ne zamudite te enkratne priložnosti in obiščite njihovo spletno stran  ter preverite, kaj vse vam je na voljo ali  jih obiščete v prostorih  akademije na Slamnikarski 4 v Domžalah oz. jih  pokličite na tel. št. 041 240 210  in se dogovorite za termin obiska.

 

MAJA MASELJ- JOGA, ART, DESIGN

Maja Maselj v svojem poslanstvu združuje ljubezen do joge, umetnosti in oblikovanja. Za izboljšanje fleksibilnosti in moči našega telesa in notranjega miru kot medn. cert. učiteljica Hatha joge izvaja različne vrste  vadbe joge kot so skupinska, individualna, za podjetja,  športnike, online vadbe ter različne delavnice.   Kot umetnica izvaja  različne delavnice risanja in slikanja za otroke in odrasle, s pomočjo katerih lahko razvijate svoje potenciale in sproščate vsakdanji stres ter spodbujate desno možgansko hemisfero, ki pozitivno vpliva na različna področja našega življenja.  Kot diplomirana oblikovalka vizualnih komunikacij vam ponuja celo paleto storitev v okviru svojega oblikovalskega studia kot so grafično oblikovanje, digitalno slikanje in ilustriranje in ostale storitve.  V času tedna ugodnosti vam ponuja gratis jogo v Studiu svet  Zdravja na Ljubljanski cesti 106a v Domžalah, ki jo je možno unovčiti v nedeljo, 13. ali 20. novembra ob 18h. V času ugodnosti ponuja tudi 20% popust na delavnice risanja in slikanja  Ne zamudite te enkratne priložnosti.  Pokličite na tel. 040 469 386 in se dogovorite za jogo vadbo ali delavnico risanja. Obiščite njihovo spletno stran in izkoristite ugodnosti.   

ENZO GRAFIKA

  Enzo grafika  že 20 let ponuja kvalitetne in ugodne tiskarske storitve. Poleg tega ponuja bogato paleto izdelkov na področju promocije, promo oblačil, štampiljk, reklamnih pripomočkov, velikoformatnega tiska, tiska in tiskovin, pokalov ter mnogo več.   Če želite kvaliteten tisk, nalepke, graviranje  ali polepitev steklenih sten ali vozil, potem je Enzo grafika pravi naslov za vas.   V času tedna ugodnosti vam ponujajo 10% popust na vse storitve in  izdelke, zato ne zamudite te izjemne priložnosti.  Obiščite jih  v njihovi trgovini na Miklošičevi ulici 5 v Domžalah ali pokličite na tel. št. +386 51 605 000 ali obiščite njihovo spletno trgovino.

 

FOTO TM, GRAFIČNO OBLIKOVANJE TADEJ MAJHENIČ s.p.

V Foto studiu Majhenič vam nudijo pestro paleto fotografskih storitev za vaše posebne trenutke. Od poročne, portretne, nosečniške, otroške, reklamne, reportažne pa do fotografij za dokumente. Poleg vrhunskih fotografij, ki bodo za vedno ovekovečile vaše posebne trenutke, pa si lahko v njihovem studiu izberete  albume, poročne knjige ter ostale darilne izdelke. V času tedna ugodnosti vam ponujajo 15% popust na vse storitve, zato ne zamudite te super priložnosti. Obiščite jih  v njihovem studiu na Ljubljanski cesti 91  v Domžalah ali pokličite na tel. št. 041 741 752 ali obiščite njihovo spletno stran.

 

MIHELIČ BOJAN S.P. – URE MIHELIČ

  Pri Miheliču vam poleg unikatnih ur ponujajo tudi  lasersko graviranje, reklamne napise, sitotisk, izdelavo vizitk in žigov.   Če želite štampiljke v 24 urah, zaščito za rezervoar vašega motocikla z unikatnim dizajnom, potem ne odlašajte in se zglasite pri njih.    V času tedna ugodnosti vam ponujajo 20% popust na žige in vizitke, zato ne zamudite te ugodne priložnosti.  Obiščite jih v njihovi poslovalnici na  Šolski ulici 1a v Domžalah ali pokličite na tel. št. 041 689 808 ali obiščite njihovo spletno stran.

STEKLARSTVO BOJAN PETERKA

  Steklarstvo Bojan Peterka  je sodobno steklarsko podjetje, ki slovi po inovativnem in dovršenem delu ter zasledovanju želja in potreb strank.  Ponujajo vam pester izbor kopališke opreme v steklu (tuš kabine, sistemi pregradnih sten za postavitev kopalne kadi, ogledala, kopalniške police).  Njihova ponudba obsega tudi izdelavo kvalitetnih kuhinjskih oblog iz kaljenega optiwhite stekla, kjer po želji strank dodajo fotomotiv ali barvo po RAL lestvici. Izdelujejo tudi pregradne stene za vse namene.  Izbirate lahko med različnimi kombinacijami fiksnih stekel in nihajnih ali drsnih vratnih kril iz varnostnega kaljenega, lepljenega stekla. V svoji ponudbi imajo tudi klasične in unikatne steklene ograje ter nadstreške.  Če želite kvalitetno in profesionalno storitev, ki se prilagaja vašim potrebam in željam, potem je Steklarstvo Bojan Peterka pravi naslov za vas.   V času tedna ugodnosti vam ponujajo 5% popust na vse steklarske storitve, zato ne zamudite te ugodne priložnosti.  Obiščite jih  na naslovu Breznikova cesta 17 v Domžalah  ali pokličite na tel. št. 041 349 317 obiščite njihovo spletno stran.

 

SLIKOPLESKARSTVO GRUDNIIK

Slikopleskarstvo Grudniik odlikujejo več kot 30 letne izkušnje, znanje in zanesljivost ter preverjena kvaliteta. Slikopleskarska dela opravijo hitro in kvalitetno. Izvajajo pleskanje, kitanje, impregnacijo, bandažiranje, polaganje tapet, barvanje fasad.  Pred pleskanjem veliko pozornost namenjajo zaščiti oken, tal in pohištva, saj se zavedajo pomena čistoče, zato je po beljenju prostor lep in čist.  Uporabljajo preverjene in kvalitetne materiale. Izvajajo vse vrste beljenja sten in stropov s široko paleto barv in tehnik, glajenja sten in stropov, izdelave dekorativnih ometov, dekorativnih unikatnih tehnik, impregnacije sten in stropov s premazi proti plesni, algami ali proti nikotinu, bandažiranja gibs plošč in vgradnje vogalnikov, montaže štukatur, polaganja in odstranjevanja tapet, pleskanja napuščev, oken in vrat, barvanja kovinskih ograj, radiatorjev ter ostalih konstrukcij, barvanja fasad in obrob. Če želite kvalitetno in profesionalno storitev, ki se prilagaja vašim potrebam in željam, potem je Slikopleskarstvo Grudniik pravi naslov za vas.   V času tedna ugodnosti vam ponujajo kar  10% popust na vse slikopleskarske storitve (delo), zato ne zamudite te izjemne priložnosti.  Pokličite jih na tel. št. 041 679 523  ali obiščite njihovo spletno stran.

 

REAL DISKONT, d.o.o., Podružnica LM AVTO 

V podjetju  REAL DISKONT, LM AVTO vam nudijo bogato izbiro rabljenih motornih vozil najrazličnejših znamk (Audi, Seat, Bmw, Renault, Opel, Peugeot, Citroen, Volvo, itd.) Če vas zanima, katere vse znamke in njihove modele  ponujajo, kakšne so možnosti financiranja in garancije ter menjave vozil, potem ne odlašajte in jih pokličite na tel. št. 041 / 643 – 641  ali jih obiščite njihovem salonu na Finžgarjevi ulici 11a, v Dobu pri Domžalah. Prijazni prodajalci vam bodo znali svetovati, katero vozilo najbolj ustreza vašim potrebam in željam. Ponudbo vozil pa lahko preverite tudi na spletni strani. V času tedna ugodnosti vam ponujajo popust v višini 300 EUR na vsa rabljena vozila, zato ne zamudite te super priložnosti.