Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Posoški razvojni center in Tehnološki park Ljubljana skupaj s partnerji projekta BIFOCAlps vabita vsa zainteresirana podjetja in organizacije podpornega okolja za podjetništvo, ki zasledujejo cilje prehoda na trg na prednostnem področju Strategije pametne specializacije Slovenije S4 – (S)INDUSTRIJA 4.0 – tovarne prihodnosti (FoF), da se nam pridružijo na

 

 

OGLEDU DOBRIH PRAKS v Lombardiji (Italija) od 6. – 7. junija 2018 (v prostorih ITIA – National Research Council of Italy, Milano in Kilometro Rosso, Bergamo)

 

 

Na ogledu dobrih praks se boste najprej seznanili s politikami in ukrepi, ki jih regija Lombardija in Slovenija ponujata podjetjem pri vstopu v Industrijo 4.0 (FoF) in digitalizacijo proizvodnje. Predstavniki podjetij boste lahko predstavili svoj pogled in se tako vključili v razprave o politikah, ki jih država in regija ponujata podjetjem pri razvoju digitalnih procesov proizvodnje.

 

Predstavniki podjetij boste imeli možnost mreženja in navezovanja stikov s primerljivimi podjetji iz Lombardije (predvsem iz Bergama). Ogledali si bomo tudi podjetje v Lombardiji, ki je že vključeno v Industrijo 4.0 (FoF).

 

Odhod udeležencev bo 6. 6. 2018 predvidoma ob 6.00 iz Ljubljane prek Nove Gorice v Milano. Prihod v Ljubljano je predviden 7. 6. 2018 ob 22.00.

 

Za predstavnike podjetij je udeležba brezplačna. Projekt BIFOCAlps namreč krije tudi stroške:

  • prevoza (avtobus)
  • nočitve z zajtrkom (v Milanu) in prehrane.

 

Podrobnejše informacije o nastavitvi in programu vam bomo poslali do srede, 30. 5. 2018.

Nekaj dodatnih informacij lahko preberete v pripetem vabilu.

 

Prijave na tel. številki 05/ 38-41-882 (Polona Cimprič) ali prek e-pošte polona.cimpric@prc.si do četrtka, 24 .5. 2018. Število mest je omejeno.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija