Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

SPIRIT Slovenija, javna agencija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo – CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2019 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

 

China International Import Expo – CIIE je politično – sejemsko – gospodarski dogodek, ki je med drugim namenjen tudi predstavitvi izdelkov široke potrošnje kot tudi visokih tehnologij. China International Import Expo – CIIE bo letos organiziran drugič. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ciie.org/zbh/en/.

 

To povabilo je namenjeno slovenskim podjetjem, ki po svoji dejavnosti ustrezajo vsebinskim segmentom in profilu dogodka. Primarno so k posredovanju interesa vabljena podjetja z izdelki in storitvami s področja visokih tehnologij.

 

Obrazci in več informacij na: https://www.izvoznookno.si/Aktualno/Vabilo_podjetjem_za_posredovanje_interesa_za_skupinsko_udelezbo_na_China_International_Import_Expo_CIIE_Shanghai_Kitajska_5_10_november_2019_23085.aspx

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija