Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00

Vabilo na srečanje z italijanskimi agenti v okviru virtualnega dogodka Forum Agenti,  15. in 16. september 2020

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija organizira srečanje z italijanskimi agenti v okviru virtualnega dogodka Forum Agenti, ki bo potekal 15. in 16. septembra 2020.

 

Dvodnevni virtualni dogodek Forum agenti Virtuali je namenjen podjetjem ki želijo najti in vzpostaviti kontakte s potencialnimi agenti in zastopniki za italijanski trg, Za slovenska podjetja bodo b2b sestanki z agenti organizirani in bodo potekali po v naprej pripravljenih urnikih, obenem pa bodo agenti med samim dogodkom lahko neposredno kontaktirali slovenska podjetja.

 

Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svojo virtualno stojnico, ki bo omogočala predstavitev posameznega podjetja (katalogi, kontakti, profil podjetja) ter linkom za sestanek.

 

Večino stroškov udeležbe na virtualnem dogodku in organizacije b2b sestankov z agenti krije SPIRIT Slovenija.

Posamezno podjetje, ki se bo dogodka udeležilo, krije le del stroškov, in sicer 100 EUR.

 

Udeleženci Forum agente Virtual bodo račun za udeležbo prejeli direktno s strani organizatorja Agent 321.

 

Vabimo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da se udeležite virtualnega dogodka Forum agenti Italija, in izkoristite priložnost za navezavo novih poslovnih stikov z agenti.

 

 


Ker je število udeležencev omejeno, vas prosimo, da svoj interes za udeležbo potrdite čim prej in sicer preko spletne prijavnice, ki se nahaja https://www.forumagenti.it/en/iscrizione-azienda/Virtual-Aziende-Slovene/Italy.

 

Zadnji rok za prijavo je 18. julij 2020.


 
Več informacij o dogodku:
Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si

[qodef_separator class_name=”” type=”normal” position=”center” color=”” border_style=”” width=”” thickness=”” top_margin=”” bottom_margin=””]

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija