Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00

 

Včeraj, 19. oktobra 2020 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  so udeleženci imeli že tretji sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas:

Na 5. delavnici  so udeleženci Podjetniške akademije Za Vas intenzivno delali na pripravi prodajnih pisem. Na podlagi metodologije 4 korakov so spoznavali in urili v pisanju prodajnega pisma.  Te veščine so še kako pomembne, saj je od prodaje odvisen uspeh našega posla. Udeleženci so se učili kako pripraviti prodajno pismo za prav posebej določeno stranko/partnerja ali investitorja.

Na 6. delavnici so se intenzivno ukvarjali s prodajnim pristopom. Če želimo uspešno prodajati svoj produkt oz. storitev, potem moramo slediti zakonitostim in postopkom ter osvojiti prodajni pristop, ki nam prinaša rezultate, saj bomo le na tak način lahko omogočili razvoj in obstanek posla. Prodajni pristop so udeleženci aplicirali v različnih prodajnih kanalih. Posebej so se še preizkusili v pisanju fb objave. Udeleženci so se urili v pristopu k novim strankam, dobaviteljem, donatorjem, ki bo omogočal sklepanje novih poslov in pridobivanje novih strank.

V nadaljevanju bodo udeleženci na 7. delavnici  nadaljevali s pridobivanjem izjemno pomembnih veščin, saj se boste učili in urili  kako poiskati potencialne stranke ter kako segmentirati trg. Ker pa je za uspeh v poslu potrebno znati voditi in organizirati delo v skupini, pa bo temu namenjena 8. delavnica.

Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje imamo ta teden že  tretji sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

7. delavnica z naslovom: Iskanje potencialnih strank in segmenitranje trga ob 19.00 uri

8. delavnica z naslovom: Vodenje in način organizacije dela v skupini ob 20.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v torek,  27. oktobra ob 19. uri  v zoom okolju.

Udeleženci boste prejeli zoom povezavo .

Ne pozabite preveriti, če vam je sporočilo končalo v vsiljeni pošti (spam).

Če pa boste spremljali usposabljanje preko telefona ali drugih naprav, pa predlagamo, da si naložite brezplačno aplikacijo ZOOM v svoji app ali google trgovini .

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas