Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00

 

Včeraj, 27. oktobra 2020 na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  so udeleženci imeli že četrti sklop delavnic v okviru Podjetniške akademije Za Vas, ki je  tokrat potekal v zoom okolju, a zato ni bil nič manj interaktiven.

 

Včerajšnji sklop je bil še kako pomemben, saj so vsi udeleženci lahko dobili konkretne napotke  tako glede načina iskanja potencialnih strank kot tudi segmentiranaj trga.

 

Vsak posamezen udeleženec je imel priložnost, da je povedal kakšno je trenutno stanje glede razvoja produkta/storitve v posamezni ekipi in kakšne težave ima in kje potrebuje dodatno pomoč.  Prav vsaka ekipa je prejela konkretne napotke in metode kako pristopiti k potencialnim strankam in kje jih iskati.

 

Skozi praktične primere so lahko udeleženci spoznali metode, trike in pristope, ki se jih lahko lotijo mladi podjetniki pri marketingu in inovativnem pridobivanju kupcev. Še posebej je bil dan poudarek tam, kjer imajo ekipe več izdelkov, da določijo svoj fokus pri trženju in nadaljnjih akcijah.

 

Posebej je bil izpostavljen  fokus in strategija pri organizaciji in načinu dela ter  predvsem pri načrtovanju. Le na podlagi pravočasnega predhodnega načrtovanja tako delovnih procesov kot tudi potreb potencialnih kupcev in marketinških akcij bo posel lahko uspeval tudi v prihodnosti.

 

Skladno s planom aktivnosti, ki so potrebne za naravno pot razvoja novega podjetja/projekta/ideje imamo naslednji teden še zadnji sklop sklop delavnic  Podjetniške akademije  “Za Vas!”:

 

9. delavnica z naslovom: Strateški pristopi za rast podjetja ob 19.00 uri

10. delavnica z naslovom: Najpogostejše napake podjetnikov in kako se jim izogniti ob 20.30 uri

Ne pozabite, vidimo se v ponedeljek,  2. novembra ob 19. uri  v zoom okolju.

Udeleženci boste prejeli zoom povezavo .

Ne pozabite preveriti, če vam je sporočilo končalo v vsiljeni pošti (spam) ali med promocije.

Če pa boste spremljali usposabljanje preko telefona ali drugih naprav, pa predlagamo, da si naložite brezplačno aplikacijo ZOOM v svoji app ali google trgovini .

Ekipa Podjetniške akademije Za Vas