Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00

 

SPIRIT SLOVENIJA VABI NA  2. TRANSFORMACIJSKO DELAVNICO “ŠIBKA TOČKA” – zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja
Tokratnja delavnica bo usmerjena k prepoznavanju in udejanjanju nujnih korakov za boljše upravljanje podjetij in sicer bomo pozornost usmerili na:

– prepoznavanje »šibkih točk« poslovanja,

– prepoznavanje »močnih temeljev in skritih potencialov« poslovanja,

– vzpostavljanje novih ali transformaciji obstoječih poslovnih modelov

   poslovanja,

– vzpostavljanju pravih načinov vodenja, komuniciranja in graditve

   dobrih medsebojnih odnosov v podjetjih.

 

Delavnica bo potekala v dveh delih in sicer:

 

V prvem delu delavnice bodo izhodišče konstruktivnemu dialogu najprej podali predstavniki dveh podjetij, ki so pripravljeni svoje bolj ali manj boleče izkušnje in sprožilce nujne poslovne transformacije deliti z nami.

 

V drugem delu delavnice bomo imeli konkretno in praktično debato z vsemi udeleženci, na kateri bodo sodelovali izkušeni strokovnjaki, ki bodo s strokovnimi komentarji in priporočili podkrepili praktične primere ukrepanja oz. odgovarjali na vprašanja udeležencev.

 

V teh časih je pomembna, če ne že nujna, prilagoditev na novo realnost in izgradnja še močnejših trajnostnih temeljev, na katerih bo osnovana naša prihodnost, v dobro vseh, narave, ljudi in skupnosti. Izkušnje drugih, medsebojna pomoč in sodelovanje nas obogatijo in so lahko mogočno vodilo, ki nas v kritičnih situacijah popelje na pravo pot.

Se vidimo 10. 12. 2020 od 17.00 do 19.30 preko spletne platforme ZOOM. Število mest je omejeno na 15 podjetij.

 

Prijave sprejemajo najkasneje do 09.12.2020. Delavnica je brezplačna in prvenstveno namenjena podjetjem z več kot 10 zaposlenimi.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija