Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Obrtno – podjetniška zbornica Slovenije: Vabimo vas na dogodek »Zdravi in delovno aktivni v starosti«, ki bo potekal brezplačno v okviru projekta »Podaljševanje delovne aktivnosti in zmanjševanje odsotnosti z dela – STAR-VITAL: Združeni ukrepi za vitalnost starejših delavcev«. Dogodek se bo odvijal v petek, 17. septembra 2021, od 13.00 do 17.00 ure, preko spletnega orodja Zoom.

Za vas smo pripravili:

 

delavnico, na kateri bodo izbrana podjetja, ki sodelujejo v projektu STAR-VITAL, predstavila primere dobre prakse s poudarkom na predstavitvi aktivnosti, ki so podjetje in njihove zaposlene popeljale k pravi poti do zdravja na delovnem mestu;

 

okroglo mizo, na kateri se bodo strokovnjaki skozi razpravo spopadli z vprašanjem, kako spodbuditi interes starejših zaposlenih (55+), da bi podaljševali delovno aktivnost preko (minimalnih) pogojev za pridobitev starostne pokojnine. Naslovili bomo izzive prilagajanja delovnih mest starejšim zaposlenim, razloge za majhen interes starejših zaposlenih za podaljševanje delovne aktivnosti, spremembe, ki jih je prinesel COVID-19 in pravno-formalne izzive podaljševanja delovne aktivnosti.

 

Udeležba na STAR-VITAL dogodku je brezplačna, vas pa lepo prosimo, da se kljub prostemu dostopu predhodno prijavite preko gumba »Prijavite se na dogodek«, da vam bomo lahko nekaj dni pred dogodkom poslali aktivno Zoom povezavo z navodili za uporabo orodja Zoom.

 

Rok za prijavo: najkasneje do 20. avgusta 2021.

Vabljeni, da se nam pridružite!

Ekipa STAR-VITAL

Več o dogodku in prijavi nanj si lahko preberete TUKAJ.