Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Vavčer za digitalni marketing ponovno na voljo

Slovenski podjetniški sklad (SPS) z dnem 27.08.2021, ponovno odpira Javni poziv Vavčer za digitalni marketing.

Kdo so upravičenci po JP Vavčer za digitalni marketing

Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge.  Na voljo bo nekaj več kot 0,9 mio EUR. Nepovratne spodbude, ki jih Sklad dodatno razpisuje so preostanek sredstev, ki so ostale neporabljene, zaradi odstopov od pogodb oz. neizvedenih aktivnosti iz prve polovice leta.

Namen vavčerja

Z vavčerjem želi SPS spodbuditi podjetja k  k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov.

Višina sofinanciranja

Upravičenci boste upravičeni do sofinanciranja  do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform.

Višina nepovratnih sredstev s strani Sklada znaša v okviru tega javnega poziva od min. 500 EUR do max. 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do max. 8.500 EUR na podjetje.

SPS poziva podjetja, da čimprej oddajo vlogo, saj pretekle izkušnje kažejo, da je interes podjetij velik in so sredstva hitro porabljena.

Več o javnem pozivu Vavčer za digitalni marketing si lahko preberete TUKAJ.

logotipi vaverji

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija