Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo
  • Kraj: Webinar
  • Datum: 22.09.2021
  • Ura: 13:00 – 14:00

Predavanje organizira OZS z namenom ozaveščanja lastnikov podjetij o pomenu pravočasne priprave na prenos, da bo le-ta izveden uspešno. Namenjeno je vsem, ki razmišljate o PRENOSU PODJETJA oziroma boste v naslednjih letih prenašali družinsko dejavnost na naslednike. Pomembno je, da podjetniki prave informacije prejmete pravočasno in se tako izognete morebitnim napakam pri prenosu.

prenos lastništva

 

PROGRAM:

  • Kako se izogniti napakam, ki so jih drugi podjetniki naredili na poti prenosa podjetij (kot na primer izziv pri prevzemu podjetij ali pozicioniranju novega lastnika podjetja)
  • Različni načini odločanja v podjetjih za bolj premišljeno poslovanje
  • Nove ideje za strateške premike pri organizaciji podjetij, tržnem pozicioniranju podjetja ali novih poslovnih izzivih
  • Srečanje in izmenjava mnenj z izkušenimi slovenskimi in tujimi podjetniki, ki imajo izkušnje s prenosom lastništva in/ali eksperti za prenos lastništva
  • Izmenjava izkušenj v mreži s kolegi podjetniki, ki imajo podobne izzive
  • Koriščenje vavčerja za prenos lastništva

 

Predavateljica:
Tamara Starič Petrović
jevodja Svetovalnega centra Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije. Kot svetovalka in predavateljica pokriva predvsem področji civilnega in gospodarskega prava. Poklicno pot je začela kot mlada raziskovalka in asistentka na visokošolskem zavodu, nato pa je izkušnje pridobivala v večji slovenski odvetniški družbi, kjer je svetovala in podpirala domače in tuje pravne osebe pri njihovem poslovanju v Sloveniji in EU.

Moderatorka:
Ana Dragičević, višja strokovna sodelavka, Javna pooblastila pri OZS

Trajanje po programu: 45 minut
Vprašanja in odgovori: 15 minut

Udeležba na delavnici je BREZPLAČNA. Obvezna je predhodna spletna prijava (na dnu te strani), saj boste na vaš e-naslov prejeli spletno povezavo do dogodka ter navodila glede izvedbe. V primeru odjave le-to prosim sporočite. Kontakti spodaj.

Kontakti:
(01) 58 30 828, Ana Dragičević: ana.dragicevic@ozs.si

Vljudno vabljeni!

»Dogodek je financiran s strani SPIRIT Slovenija, javne agencije ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter je brezplačno za vse podjetnike in ni vezano na članstvo.»


PRIJAVA TUKAJ.