Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Obrtna zbornica Domžale vedno znova podpira mlade podjetnike in mlade, ki bi se radi podali na podjetniško pot ter so polni novih in norih idej. Dogodek Noben me ne razume je tradicionalni dogodek, namenjen mladim med 15 in 30 letom starosti. Na odru je poudarek na temah, ki so povezane z mladimi, kot so samopodoba, družabna omrežja, kaj pomeni biti drugačen,
medsebojni odnosi, spolnost, podnebne spremembe in ekologija … Namen dogodka je pomagati mladim na njihovi poti, odstreti kakšen tabu današnjega časa in jim dati kakšen koristen napotek za življenje. Dogodek se bo letos odvil na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, v soboto, 7. maja 2022, od 16.00 do 20.00, sledi zaključek z druženjem ob glasbi.

Si tudi ti eden izmed tistih, ki ne upoštevajo pravil, in rad izraziš svoja stališča? Rad podiraš tabuje in rešuješ nove izzive? Si suveren in svoboden, drzen in edinstven ter poln mlade energije? Imaš nore ideje in si upaš biti drugačen, a se ti zdi, da te ostali ne razumejo?

Potem ti bo dogodek za mlade “NOBEN ME NE RAZUME” zagotovo všeč! 😉

 

Dobimo se v soboto, 7. maja 2022, ob 16.00 na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.   Na odru bodo nastopili sami krasni ljudje, ki bodo s tabo delili svoje misli, izkušnje in energijo:

● Maja Keuc, Amaya, pevka, o svoji zgodbi, sledi nastop

● Gloria Kotnik, dobitnica bronaste medalje na OI, o svoji športni zgodbi in vztrajnosti

● Žigan Kranjčan, vsestranski umetnik (Slovenija ima talent)

● Rok Gumzej, Logout, o socialnih omrežij in digitalnih napravah

● Eva Štraser, EveGreen, o ekologiji in vlogi posameznika

● Marja Milič, Biznispace, o tem, kako naštudirat finance, da bo iz malega zraslo veliko

● Alenka Švab, Roman Kuhar, Tina Kogovšek, o spolnem vedenju mladih v Sloveniji

● Katka Bogataj, o tem, kako biti srečen, tudi ko gre svet včasih proti tebi

 

Na odru pa bo tudi Domen Valič, ki bo povezoval celotni dogodek. Uradni del traja do cca. 20.00, potem pa se bomo v preddverju dvorane še malo podružili, saj nam je tega v zadnjih letih najbolj manjkalo. Na dogodek se prijaviš na tej povezavi: https://nobenmenerazume.si. Za tiste, ki se še šolate, imamo popust pri nakupu vstopnice.

Se vidimo 7. maja. Če te ni, MANJKAŠ!