Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) bo prihodnja štiri leta vodil gostinec Blaž Cvar. Na včerajšnji volilni seji skupščine OZS je zanj glasovalo 52 od prisotnih 92 poslancev. V svojem programu Cvar poudarja spoštljivost, dialog in delo v korist vseh članov.

Blaž Cvar je še pred glasovanjem poslancem predstavil svoje usmeritve pri vodenju zbornice. Te bodo spoštljivost, dostojanstvo in odprtost za dialog. »Nobenih težav ne bom imel stališča zbornice predstavljati navzven. Bistveno je, da smo tukaj zaradi naših članov. Dajem vam zavezo, da bom svojemu poslanstvu predan v celoti,« je med drugim poudaril novoizvoljenik predsednik OZS Blaž Cvar.

Cvar je v svojem volilnem programu med drugim izpostavil številne izzive, ki so pred nami. »Čas je, da se ozremo proti novim generacijam in s tem k novim izzivom. To nam bo odpiralo nove priložnosti in zagotavljalo pogoje, da se naša vizija in poslanstvo ohranjata. Prav to bo učinkovalo širše, saj bo vitalna, privlačnejša in predvsem še bolj v stroko usmerjena in usposobljena zbornica zagotovilo za vaše zadovoljstvo. In tistih novih, ki bodo v naših vrstah našli tisto, kar jim bo koristilo in kar potrebujejo,« je med drugim zapisal v svojem programu Cvar.

Cvar je po izvolitvi predstavil tudi člane novega upravnega odbora OZS. To so postali: Peter Pišek, Zoran Simčič, Bogdan Oblak, Mojca Andolšek, Henrika Zupan, Verica Banfi, Smiljan Škarica, Srečko Kunst, Aleš Seidel, Andrej Papež, Jernej Bortolato, Marko Gorjak, Tomaž Sodnik, Marjan Koren in Jernej Dolinar. Direktor OZS ostaja Danijel Lamperger.

Vir informacij in več o včerajšnji seji: OZS