Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

ABC podjetništva (jesenski termini) – prijava na usposabljanje za podjetnice začetnice

 

SPOT svetovanje osrednjeslovenske regije letos ponovno organizira usposabljanje za  podjetnice in podjetnike začetnike ter potencialne podjetnike in podjetnice. Namen usposabljanj je opolnomočiti vse podjetnice / podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti.

 

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije – SPIRIT pa bo predvidoma, tudi v prihodnjem letu  – 2023 objavila natečaj, v okviru katerega bo podjetnicam začetnicam, ki bodo uspešno zaključile usposabljanje, ponujena mentorska podpora in sodelovanje pod razpisnimi pogoji na natečaju za finančne spodbude. Finančne spodbude bodo v primeru razpisa dodeljene podjetnicam začetnicam na podlagi predstavitve in izbora najboljših poslovnih modelov.

 

Več informacij: https://www.podjetniski-portal.si/programi/spot-poslovna-tocka/on-line-brezplacna-usposabljanja-abc-podjetnistva.

 

Predvideni termini usposabljanj:

 

Osrednja tema Modul Predvideni termin
Začetek podjetniške poti 04. in 06. 10. 2022
Preverjanje poslovne ideje 12. in 14.10.2022
Osnove trženja 18. in 20.10.2022
Pravno formalni vidiki delovanja podjetja 08. in 10.11.2022
 Digitalizacija poslovanja 15. in 17.11.2022

 

Vsak modul je sestavljen iz dveh delavnic v trajanju 10 šolskih ur. V kvoto ur je pri posameznih modulih vključeno tudi samostojno delo doma.

 

Delavnice bodo predvidoma izvedene v dopoldanskem času, razen Modula 5 – Pravno formalni vidiki delovanja podjetja, ki bo izveden v popoldanskem času,  preko spletnih orodij (ZOOM).

 

Pridružujemo si pravico do spremembe urnika.

 

Prosimo vas, da se na usposabljanje prijavite le, v kolikor se imate namen udeležiti celotnega sklopa usposabljanj, vseh 5 modulov. Število mest je omejeno.

 

O vseh nadaljnjih podrobnostih usposabljanja vas bomo pravočasno obvestili na elektronski naslov, ki ga boste navedli v preliminarni prijavi.

Prijava je mogoča izključno preko spletne prijavnice TUKAJ.

 

Za več informacij o prijavi in izvedbi v okviru SPOT svetovanje osrednjeslovenske regije se lahko obrnete na spot@gzs.si ali na telefonski številki 01 5898 105.

 

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija