Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Konferenca “Business Opportunities in Slovenia”

 

 

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj z Rokometno Zvezo Slovenije organizira športno-poslovno konferenco »Business Opportunities in Slovenia«, ki bo potekala med 2.11. in 4.11.2022 v Grand Hotelu Union, Ljubljana, Slovenija pred pričetkom največjega ženskega športnega tekmovanje v zgodovini Republike Slovenije, Evropskim prvenstvom za ženske v rokometu (Women’s EHF EURO 2022), ki je obenem tudi največji športni dogodek v Sloveniji v letošnjem letu.

 

Prestižna mednarodna športna tekmovanja so izjemen potencial za mreženje, za nove poslovne priložnosti, za mednarodna poslovna sodelovanja ter promocijo športa in Slovenije kot turistične destinacije.

 

Vzporedno se bo ob boku konference odvijal tudi razstavno – podjetniški del, ki je zasnovan kot predstavitev priložnosti za poslovna sodelovanja s Slovenijo, mreženje ter B2B med slovenskimi in tujimi podjetji.

 

Udeležbo na dogodku potrdite preko registracijskega obrazca na spletni strani konference do 27.oktobra 2022. Prijavite se lahko TUKAJ.

 

Celoten program dogodka je dostopen TUKAJ.

 

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj ter SPIRIT Slovenija, javna agencija