Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

 

Vabljeni na brezplačno delavnico: ABC+ podjetništva: Kako sestaviti zmagovalno ekipo za svoj startup?

Učinkovita gradnja tima je ena izmed pomembnih nalog organizacije. Kljub temu, da vemo, da na uspešnost tima vplivajo številni dejavniki, se veliko pozornosti posveča raznolikosti med člani tima ter njihovim timskim vlogam. Poznavanje timskih vlog ter njihovih značilnosti nam nudi vpogled v delovanje tima, daje nam osnovo za gradnjo učinkovitega tima ter smernice za načrtovanje dejavnosti teambuildinga.

Kako sestaviti zmagovalno ekipo za svoj startup? Kaj gre lahko narobe in kako vnaprej zastaviti delovanje ekipe, da stvari ne gredo narobe?

10.5. prisluhnite Barbara Bregar-Mrzlikar na ‘ABC+ podjetništva’ in vse vam bo jasno!

Predavateljica: Barbara Bregar Mrzlikar je prevzela vodenje CEED centra v Sloveniji leta 2008.

Pred tem je več kot 10 let delala v podjetju HERMES SoftLab, kjer je imela priložnost spremljati podjetje skozi celoten cikel rasti od malega podjetja do gazele in končno mednarodne korporacije z več kot 800 zaposlenimi.

Iz sodelavca za marketing in stike z javnostmi je tekom svoje kariere prevzela vlogo vodje strateškega marketinga ter v zadnjih letih je delovala kot podpora upravi za strategijo in razvoj podjetja.

Je članica metodološke komisije za izbor Slovenska gazela, član komisije tekmovanja Start:up in član komisije za ocenjevanje najboljše inovacije na Slovenskem forumu inovacij.

 

Datum: 10. 05. 2023

Trajanje: od 9.00 do 17.00 ure

Kje: Inkubator GEA College, Dunajska cesta 156, Ljubljana

Prijava: Kliknite TUKAJ

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.