Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Serija brezplačnih podjetniških delavnic ŠTARTAJ DOMŽALE 2023:
Ideja + Dizajn + AI = Recept za podjetniški uspeht

 

Na 5. modul: Od predstavitve do prodaje z ????AI

 

v torek, 30. maja od 17h do 20h

boste spozali, zakaj je tako pomembno znati učinkovito predstaviti svojo idejo in kako lahko AI pri tem igra ključno vlogo.

Enej Gradišek vas bo naučil, kako postaviti strukturo svojega pitcha z uporabo AI, kako izbrati prave besede in kako zgraditi zgodbo okoli svoje ideje. Prav tako boste spoznali, kako izkoristiti govorico telesa in glasu, da boste prepričljivi in navdušujoči.


PRIJAVI SE

Z uporabo umetne inteligence boste lahko izstopali iz množice in se povezali s svojimi poslušalci na čustveni ravni. AI vam bo omogočil, da boste hitreje pridobili investitorje, prepričali nove stranke ali navdušili sodelavce.
Po koncu 5. modula boste pripravljeni na uspeh in navduševanje s svojim AI-podprtim pitchem, ki bo osvojil srca in misli vaših poslušalcev!

Delavnico bo vodil Enej Gradišek.

Enej Gradišek, magister mednarodnega poslovanja v podjetju CorpoHub dela kot Acceleration Manager in skrbi za pospeševanje poslovnih modelov, strategij, procesov in transformacij v organizacijah.

Podjetjem, zunanjim in notranjim Startup ekipam pomaga, da delajo prave/vredne stvari na pravi način in jim pomaga pospešiti njihov poslovni razvoj. Mentoriral je več kot 80 startup oz. razvojnih ekip, sodeloval na večih “innovation” vikendih in kot član komisije ocenjeval startup ekipe za razpise Slovenskega podjetniškega sklada. Pri delu kombinira Design Thinking in Lean startup ter Agilne metode dela.


PRIJAVA NA PIČ

Na 6. modulu Štartaj Domžale, boste lahko uporabili vse svoje prejšnje znanje in predstavili svoje ideje. In ne pozabite, dober pitch ne zahteva le razumevanja vaše edinstvene vrednosti, ampak tudi vašo sposobnost, da jo predstavite na način, s katerim boste pritegnili pozornost. 

3. RAZLOGI, zakaj se morate prijaviti:

      • pridobili boste znanja in veščine s pomočjo katerih je Tesla v treh urah naredil nekaj, za kar drugi potrebujejo leta ????
      • družil se boš z vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki v ene paketu ????
      • in ali smo omenili že nagrade ????

Prijavite se in ne odlašajte!

Zaštartajmo skupaj, čaka vas neverjetna izkušnja s 4  vrhunskimi strokovnjaki, mentorji in podjetniki!

“It’s not about ideas.
It’s about making ideas happen.”
(Scott Belsky)


PRIJAVI SE

Poleg vsega tega znanja pa se boste lahko potegovali na predstavitvi idej za  NAGRADE:

1. nagrada: mesto v inkubatorju – 1 na 1 mentoriranje v obsegu 30 ur

2. nagrada: mesto v inkubatorju –  1 na 1 mentoriranje v obsegu 15 ur

3. nagrada: mesto v inkubatorju –  1 na 1 mentoriranje v obsegu 7 ur