Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

ELECTRONICA 2024 – javno povabilo za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu

 Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija) bo organizirala skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ELECTRONICA, ki bo potekal od 12. do 15. novembra 2024 v Münchnu, Nemčija. Ta vrhunski dogodek predstavlja optimalno priložnost za vse navdušence nad tehnologijo in inovatorje, da zablestijo v najboljši luči. Tu imamo nekaj pomembnih podrobnosti:

Sejem ELECTRONICA je namenjen razstavi izdelkov in komponent na področju elektronike in elektrotehnike. Na dogodku bodo predstavljene polprevodniške komponente in vezja (PCB), mikro in nano sistemi (MEMS), sistemska oprema, elektromehanske komponente, ED/EDA oprema, periferna oprema, pasivne komponente, senzorji, vgnezdeni sistemi, oprema za merjenje in napajanje, hibridne komponente in mnoge druge.

SPIRIT Slovenija bo organizirala sejemske dejavnosti in koordinacijo sodelujočih, zagotavljala pozicioniranje najpomembnejše blagovne znamke Slovenije Green, Creative, Smart, ter za to namenila kar 130.000 EUR za najem razstavnega prostora, tehnične priključke in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

  • Vsako sodelujoče podjetje bo stroške postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in drugih povezanih stroškov križalo samostojno.
  • Končni razpored razstavljalcev bo pripravila in potrdila SPIRIT Slovenija, ki bo tudi pripravila poenoten koncept stoj. Postavitev stojnice bo izvedla skupina izvajalcev, ki jo bodo izbrali sodelujoči razstavljalci.
  • Sodobni inovatorji si lahko na dogodek prijavijo do zapolnitve razpoložljivih mest. Vse prijave sprejemamo tukaj.
  • Rok za dokumentacijo in prijave: petek, 30. junij 2023.

Vse dodatne informacije prejmete pri gospodu Matjažu Rovanu, ki mu lahko zastavite vprašanje na telefonski številki: 01 53 09 828, ali na e-naslovu: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.electronica.de.

Če želite svojemu podjetju dati priložnost, da se predstavi v najboljši luči med konkurenco, se hitro prijavite za sodelovanje na skupinskem dogodku na sejmu ELECTRONICA. Tam vas čaka vrsta priložnosti za izjemne in nepredstavljive dosežke!