Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

S ponosom sporočamo, da smo uspešno zaključili drugo sezono našega kluba! Zadnje mesece smo skupaj preživeli ob razpravah, izmenjavi idej in navdihujočem branju, ki nas je še bolj povezalo in navdihnilo za podjetniške izzive.

V drugi sezoni smo se lotili številnih knjig, ki so nas poučile o različnih vidikih podjetništva, vključno z vodenjem, inovacijami, trženjem in strategijo. Vsaka knjiga nam je ponudila dragocene vpoglede in nas spodbudila k razmisleku o naših lastnih poslovnih podvigih.

Veseli smo, da smo ustvarili prostor za bogate diskusije in izmenjavo izkušenj med člani kluba. Vsaka vaša prispevka je prispevala k našemu razvoju in rasti kot podjetnikov.

Zahvaljujemo se vsem članom, ki ste bili aktivni in zvesti udeleženci naših srečanj.

Veselimos se nove sezone, ki bo prinesla nove knjige, nove priložnosti za učenje in še boljše povezovanje med nami. Ostanimo predani našemu skupnemu cilju – spodbujanju podjetniškega duha in rasti.

Hvala vsem in čestitke za uspešno zaključeno drugo sezono Podjetniškega knjižnega kluba!

Slavnostno srečanje pripravljamo 17. oktobra v Knjižnici Domžale – imeli bomo prav posebne gostje, zato vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na zaključku!

Lepo povabljeni tudi k vpisu v novo sezono, z novembrom namreč pričenjamo z novo sezono!

Zaključek
17. oktobra
⏱️ ob 19.uri
v Knjižnici Domžale