Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Rotary klub Domžale se osredotoča na otroke v rejniških družinah petih občin Upravne enote Domžale. Od ustanovitve leta 1998 klub skuša ustvariti praznično vzdušje za otroke v rejništvu. Vsako leto decembra organizirajo poseben dogodek z Miklavžem, kjer otroke obdarijo. Rejniške družine se predano skrbijo za otroke, vendar vsi otroci ne morejo dobiti enake pozornosti kot bi jo prejeli od svojih staršev.

 

 

Tako tudi za letos zanje pripravljajo Miklavžev večer, ki bo v soboto, 2. decembra 2023, v Kulturnem domu Janka Kersnika v Lukovici. Tokrat bodo otroci iz rejniških družin sodelovali v glasbeni delavnici s kantavtorico, pevko in skladateljico Ditko, seveda pa jih bo obiskal tudi Miklavž s spremstvom.

 

Rotary klub Domžale se bo v sodelovanju s Centrom za socialno delo Domžale letos ponovno posvetil obdarovanju vseh otrok v rejništvu. Ker je število teh otrok visoko, se obračajo na donatorje za pomoč. Prispevki v obliki donacij na TRR Rotary kluba Domžale ali izdelkov za darilne vrečke bodo polepšali letošnji Miklavžev večer, na katerem načrtujejo obdariti približno 130 otrok.

 

Kljub preteklim izzivom zaradi poplav, klub prosi za podporo, da tradicija obdarovanja rejniških otrok ostane, ob tem ko so že namenili sredstva za pomoč prizadetim v poplavah.

 

 

 

V kolikor se odločite za donacijo, lahko TUKAJ prenesete donacijsko pogodbo.