Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo

Portal SPOT prešel na obvezno prijavo prek SI-PASS

Image by freepik

Obveščamo vas, da je portal SPOT s 30. majem 2024 prešel na enotno prijavo prek SI-PASS. Za prijavo v portal in uporabo e-storitev, ki jih omogoča portal SPOT, se morate prijaviti z uporabo gumba: “Prijava SI-PASS“.

Sistem SI-PASS omogoča varno spletno prijavo za uporabnike e-storitev javne uprave. Z istim uporabniškim računom SI-PASS se lahko prijavite v več portalov in e-storitev, ki so povezani s sistemom SI-PASS, med njimi tudi v eDavke, eUpravo, AJPES itd.

Če do sedaj še niste uporabljali sistema SI-PASS, vam svetujemo, da čim prej uredite registracijo za nemoteno uporabo e-storitev in portala SPOT. V primeru, da potrebujete dodatne napotke glede aktivacije ali uporabe sistema SI-PASS, vas vabimo, da obiščete vašo najbližjo Digi info točko.

Seznam aktivnih digi info točk ter predstavitev projekta je na voljo TUKAJ.

POMEMBNO!

Prijava prek sistema SI-PASS trenutno še vedno zahteva uporabo kvalificiranega digitalnega potrdila (certifikata). Druga prijavna sredstva, kot so smsPASS ali e-osebna izkaznica, bodo omogočena, ko bo na voljo prenovljen portal SPOT, kar je predvideno jeseni 2024. Trenutno prijava z drugimi prijavnimi sredstvi ni mogoča.

Koristne povezave:

Vir: SPOT