Šaranovičeva 21c Vir,
1230 Domžale, Slovenija

Pon in Pet: 9.00 – 12.00
Sreda: 13.00 – 17.00

Za obisk SPOT točke obvezno predhodno naročilo.

Search

BREZPLAČNE praktične delavnice: Trajnostni poslovni model za restavracije

Trajnostni poslovni model za restavracije
📍 Hiša Linhart – v sodelovanju z BSC Kranj (Regionalna razvojna agencija Gorenjske)


🍽️ ZMANJŠAJMO ODPADKE – IZBOLJŠAJMO POSLOVANJE

Trajnost ni več izbira, temveč edina pot naprej.
Na delavnicah boste razvili konkretni načrt za zmanjševanje odpadkov v vašem obratu, s ciljem učinkovitega, konkurenčnega in trajnostnega poslovanja.

Delavnice vodijo:
👨‍🍳 Uroš Štefelin, 👩‍🍳 Marcela Klofutar (Hiša Linhart),
🌱 Luka Irenej Pečan (Biotehniška fakulteta)


📅 Termini srečanj:

🟢 1. SREČANJE

Petek, 16. 5. 2025 | 8:00 – 10:00

  • Kaj pomeni trajnost v praksi (s poudarkom na krožnosti)

  • Dobre prakse iz gostinstva

  • Posnetek trenutnega stanja v sodelujočih restavracijah

  • Začetek načrta za zmanjševanje odpadkov

  • Identifikacija in konceptualni razvoj novih jedi

🟡 2. SREČANJE

Torek, 20. 5. 2025 | 8:00 – 10:00

  • Praktična priprava novih izdelkov/jedi:
    sušenje, fermentacija, esence, uporaba ostankov

🔵 3. SREČANJE

Petek, 23. 5. 2025 | 8:00 – 10:00

  • Ocena jedi z vidika hranilne vrednosti

  • Zapis trajnostnih strategij za vaš lokal

  • Zaključna predstavitev rezultatov in izdelkov (javna predstavitev / tiskovna konferenca)


✅ PRIJAVE & INFORMACIJE:

📧 PRIJAVE: info@hisalinhart.si
📞 INFORMACIJE: 041 747 636


Vir: hisalinhatr.si

Foto: hisalinhatr.si

Ostala obvestila

Skip to content