Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Blockchain tehnologija ustvarja in kreira nova delovna mesta

April 20, 2023 @ 9:00 - 11:00

Brezplačna online delavnica: Blockchain tehnologija ustvarja in kreira nova delovna mesta

Blockchain ali veriga podatkovnih blokov je tehnologija, ki bo po besedah strokovnjakov v prihodnosti imela velik vpliv na področju finančnih storitev in ostalih industrij. Nove sodobne tehnologije že sedaj spreminjajo način poslovanja, ustvarjajo nova delovna mesta in počasi, a z gotovostjo spreminjajo poslovni svet.

Blockchain tehnologija že vpliva in bo še močneje vplivala na obstoječa delovna mesta, saj odpira nove možnosti tako za informatike, ekonomiste in pravnike, zato je pomembno, da vemo kako vključiti BTC v poslovanje podjetij.

Blockchain tehnologija uspešno rešuje izzive sodobnega poslovanja in pomaga pri razvoju, zato čedalje več podjetij umeščajo blockchain rešitve v svoje poslovanje in razvoj. Preprost, hiter in stroškovno učinkovit razvoj podjetjem omogoča rast, konkurenčno prednost in dolgoročni obstoj ter varnost.

V prihodnosti bodo uspela le tista podjetja, ki bodo vlagala v izobraževanje na področju novih tehnologij, ki bodo uporabljala nove poslovne modele, ki jih prinašajo nove tehnologije, ki bodo ustvarjala delovna mesta in uporabljala blockchain tehnologijo, zato ne zamudite priložnosti, da se seznanite s blockchain tehnologijo in prednostmi, ki jih prinaša za vaše poslovanje.

 

V okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno ONLINE delavnico z naslovom:

Brezplačna online delavnica:

Blockchain tehnologija ustvarja in kreira nova delovna mesta

📆 Kdaj:  v  četrtek, 20. aprila 2023 od 9. do 11. ure  

📌 Kje: online v zoom okolju, ki se jo boste lahko udeležili vsi,  ki se boste prijavili na spodnjo online prijavo.

Vabljeni na brezplačno online delavnico, kjer boste spoznali, kaj je blockchain tehnologija, v katerih panogah jo lahko uporabimo in zakaj se morate seznaniti z BTC tehnologijo. Izvedeli boste kako BTC vpliva na delovna mesta, katera so nova znanja in delovna mesta za informatike, ekonomiste in pravnike. Če vas zanima, zakaj se morate z njo seznaniti tudi vi in kako BTC vključiti v poslovanje podjetij na različnih delovnih mestih in kako pridobiti nova znanja, potem ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Blockchain tehnologija ustvarja in kreira nova delovna mesta še danes ter skupaj z nami naredite pomemben korak k zagotovitvi obstoja in dolgoročnega razvoja vašega podjetja.

Vsebina delavnice:

➡Kaj je blockchain tehnologija ?

➡V katerih panogah je BCT možno uporabiti ?

➡Zakaj se morajo vodje in zaposleni seznaniti z novo tehnologijo ?

➡Kako bo blockchain tehnologija vplivala na obstoječa »delovna mesta« ?

➡Nova delovna mesta in znanja za informatike.

➡Nova delovna mesta in znanja za ekonomiste .

➡Nova delovna mesta in znanja za pravnike.

➡Kako BCT vključiti v poslovanje podjetij na različnih delovnih mestih (posamezne poslovne funkcije: prodaja, nabava, proizvodnja, logistika, trženje, marketing,…) ?

➡Kako in kje pridobiti nova znanja BCT, ki jih potrebujem na svojem delovnem mestu ?

➡Širitev mreže (domače in tuje) poznanstev in spoznavanja strokovnjakov na področju BCT ter vključevanje v »comunnity« (slack, discord)

➡Vaš profil na Linkedin

➡Kako naprej kot posameznik ?

➡Kako naprej kot podjetje ?

Z nami bo mag. Mirjana Ivanuša-Bezjak, ki je predavateljica predmeta Uporaba blockchain tehnologije in kritpovalut na Fakulteti za komercialne in poslovne vede Celje.(www.fkpv.si). Imenovana je tudi sodna izvedenka za ekonomijo (kadrovska funkcija in podjetništvo) ter predavateljica na višji in visoki strokovni šoli na področju managementa in človeških virov.

Z nami bo tudi gostja  mag. Irena Rezec,  poslovna svetovalka na področju digitalnih rešitev, sodelovalnih in partnerskih poslovnih modelov ter raznolikih marketinško-prodajnih poti. Je ena prvih iz Slovenije, ki so uspešno zaključite 18 tedensko usposabljanje DLT talents in NFT talents programa, v organizaciji Frankfurt School for Finance and Management – Blockchain center. Je tudi v drugih polovici usposabljanja v okviru programa Bitcoin talents. V okviru portala za usposabljanje Ekolance je pridobila naziva “Content creator” ter “Community manager”. Je ena od redkih dolgoletnih slovenskih ocenjevalcev centraliziranih evropskih projektov (zadnja leta s poudarkom na blockchain tehnologiji, komercializaciji digitalnih rešitev in s tem povezanih novih poslovnih modelov).
.

Ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Brezplačna online delavnica: Blockchain tehnologija ustvarja in kreira nova delovna mesta ter skupaj z nami naredite korak k obstoju in razvoju vašega podjetja.

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni

Details

Date:
April 20, 2023
Time:
9:00 - 11:00
Event Tags: