Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Brezplačna online delavnica: BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA – prihodnost poslovanja

16 marca, 2023 @ 9:00 - 11:00

Brezplačna online delavnica: BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA – prihodnost poslovanja

Blockchain ali veriga podatkovnih blokov je tehnologija, ki bo po besedah strokovnjakov v prihodnosti imela velik vpliv na področju finančnih storitev in ostalih industrij. Nove sodobne tehnologije že sedaj spreminjajo način poslovanja, uvajajo nove poslovne modele in počasi, a z gotovostjo spreminjajo poslovni svet.

Blockchain tehnologija je zelo hitro prerasla okvirje kriptovalut in se razširila na številna področja; dobavne verige, zdravstvo, prodaja, finance, razvoj in še mnoga druga.

Blockchain tehnologija uspešno rešuje izzive sodobnega poslovanja in pomaga pri razvoju, zato čedalje več podjetij umeščajo blockchain rešitve v svoje poslovanje in razvoj. Preprost, hiter in stroškovno učinkovit razvoj podjetjem omogoča rast, konkurenčno prednost in dolgoročni obstoj ter varnost.

Vse več storitev želimo opraviti digitalno, zato se ponudniki e-storitev soočajo  na eni strani z vse večjimi izzivi za zagotavljanje varnosti ter na drugi strani z izzivi  zagotavljanja odlične uporabniške izkušnje. Blockchain tehnologija omogoča in prinaša  nove rešitve.

Tega se zaveda tudi Evropska unija, saj že vzpostavlja standarde in parametre za tehnološko infrastrukturo, ki bo podjetjem in uporabnikom omogočila varne, zasebne in hitre čezmejne transakcije prek spleta. V pripravi je projekt E-identiteta, ki bo omogočila poenostavitev spletnih postopkov.

V prihodnosti bodo uspela le tista podjetja, ki bodo vlagala v izobraževanje na področju novih tehnologij, ki bodo uporabljala nove poslovne modele, ki jih prinašajo nove tehnologije, zato ne zamudite priložnosti, da se seznanite s blockchain tehnologijo in prednostmi, ki jih prinaša za vaše poslovanje.

 

V okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije smo za vas pripravili brezplačno ONLINE delavnico z naslovom:

Brezplačna online delavnica: BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA – prihodnost poslovanja

???? Kdaj:  v  četrtek, 16. marca 2023 od 9. do 11. ure  

???? Kje: online v zoom okolju, ki se jo boste lahko udeležili vsi,  ki se boste prijavili na spodnjo online prijavo.

Vabljeni na brezplačno online delavnico, kjer boste spoznali, kaj je blockchain tehnologija, katere koristi prinaša, kako vpliva na različna poslovna področja in panoge ter kakšne nove poslovne modele prinaša. Če vas zanima, zakaj se morate z njo seznaniti tudi vi in kaj pomeni nova tehnologija za vaš posel, ter zakaj vsi govorijo, da bo krojila prihodnost poslovanja podjetij, potem ne odlašajte in se prijavite na online delavnico BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA – prihodnost poslovanja še danes ter skupaj z nami naredite pomemben korak k zagotovitvi obstoja in dolgoročnega razvoja vašega podjetja.


PRIJAVI SE

Vsebina delavnice:

➡Kaj je blockchain tehnologija

➡Kaj je realnost in kaj je fikcija

➡Katere so prednosti in slabosti blockchain tehnologije

➡Katere mehanizme omogoča tehnologija veriženja blokov

➡Ali pomeni nova tehnologija preobrazbo poslovnega sveta kot ga poznamo

➡Na katera vsa poslovna področja že vpliva blockchain tehnologija in kje vse se jo da uporabljati

➡Zakaj se morajo z novo tehnologijo seznaniti podjetja in posamezniki

➡Kako bo tehnologija blockchain vplivala na prihodnost finančnega poslovanja

➡Finančne storitve prihodnosti, ki vam lahko življenje olajšajo že danes

➡Kaj pomeni nova tehnologija za vaš posel

➡Katere nove poslovne modele prinaša nova tehnologija

➡Kako blockchain tehnologija rešuje izzive sodobnega poslovanja

➡Kaj blockchain in kripto sredstva prinašajo svetu nepremičnin

➡Kaj so kripto sredstva

➡Kako na varen način investirati v kriptosvet

➡Kako do novih znanj

➡Kakšne so prave informacije in kako bo svet novih tehnologij resnično izgledal.

Z nami bo mag. Mirjana Ivanuša-Bezjak, ki je predavateljica predmeta Uporaba blockchain tehnologije in kritpovalut na Fakulteti za komercialne in poslovne vede Celje.(www.fkpv.si). Imenovana je tudi sodna izvedenka za ekonomijo (kadrovska funkcija in podjetništvo) ter predavateljica na višji in visoki strokovni šoli na področju managementa in človeških virov.

Z nami bo tudi gost gospod Gregor Boltar, dolgoletni strokovnjak na FINTECH področju in soustanovitelj YPASS (platforme za izgradnjo kripto oddelkov na inštitucijah) ter strokovni sodelavec prvega slovenskega indeksnega kriptosklada BCIF – BEST CRYPTO INDEX FUND – z vsemi dovoljenji v EU.

Ne odlašajte in se prijavite na online delavnico Brezplačna online delavnica: BLOCKCHAIN TEHNOLOGIJA – prihodnost poslovanja še danes ter skupaj z nami naredite pomemben korak k zagotovitvi obstoja in dolgoročnega razvoja vašega podjetja.


PRIJAVI SE

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni

Podrobnosti

Datum:
16 marca, 2023
Ura:
9:00 - 11:00
Dogodek Oznake: