Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je minil.

Brezplačno online usposabljanje: Kako odpraviti stres, ko se nam svet obrača na glavo?

7 aprila, 2022 @ 17:00 - 19:45

Brezplačno online usposabljanje: Kako odpraviti stres, ko se nam svet obrača na glavo?

Kako učinkovito  in na praktičen način premagamo stres v vsakdanjem življenju in v vseh situacijah tako na  poslu kot tudi doma.

V teh negotovih razmerah je še posebej pomembno in potrebno, da se  podjetniki in potencialni podjetniki usposobite s tehnikami in metodami, ki vam bodo omogočale prepoznati stres ter ga odpraviti. Na tak način boste lažje in pravilneje ukrepali tako na področju pridobivanja novih poslov, prilagajanja na nove razmere, pri upravljanju s kadri ter sprejemanju težkih odločitev.

 


PRIJAVI SE

Prav zato smo za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili ONLINE usposabljanje:

Kako odpraviti stres, ko se nam svet obrača na glavo?

📆 Usposabljanje bo potekalo v treh modulih:

1. modul – torek, 5.4.2022 od 17.00 do 19.45
2. modul – četrtek, 7.4.2022 od 17.00 do 19.45
3. modul – torek, 12.4.2022 od 17.00 do 19.45
 

📌 Kje: online v zoom okolju, ki se ga boste lahko udeležili vsi,  ki se boste prijavili na spodnjo online prijavo.

Na usposabljanju se boste naučili kako učinkovito na praktičen način premagati stres v vsakdanjem življenju in v vseh situacijah tako v poslu kot tudi doma s pomočjo preproste metode EFT.


PRIJAVI SE

Kaj je metoda EFT?

 

Metoda EFT ali tapkanje je preprosta metoda sproščanja, ki vam pomaga, da začutite svoja čustva in sprostite napetosti. Metoda EFT predpostavlja, da so napetosti, stres in naše splošno počutje povezani z našim čustvenim stanjem. Tapkanje pa je orodje, ki pomaga telesu, da začnemo drugače razmišljati in čustvovati, ter s tem podpremo pozitivne spremembe v telesnem in čustvenem zdravju.

Metoda EFT deluje na podlagi lahkega tapkanja, s katerim stimulira določene točke na našem telesu ob osredotočanju na svojo težavo. Take težave so stres, skrbi, trema, strah, jeza, tesnoba, neprijetni spomini, nerešeni problemi in podobno.

Na usposabljanju boste:

   • izvedeli, zakaj je stres pozitiven, prekomeren stres pa škodljiv;

   • spoznali, kaj je tapkanje/metoda EFT;

   • izvedeli, kako in zakaj tapkanje deluje;

   • se naučili, kako tapkanje uporabiti kot metodo samopomoči pri obvladovanju stresa v podjetju in drugih situacijah;

   • se naučili tapkanje uporabiti v konkretnih stresnih situacijah (na sestanku, predstavitvi, pri delu pod časovnim ali drugačnim pritiskom).

Cilji usposabljanja:

Naučiti se tapkanja, preproste metode za sproščanje čustvenih napetosti, ki je enostavna za uporabo in vedno pri roki. Vedno in povsod bodisi na sestanku, v službi, pri sklepanju poslov ali doma,  z uporabo te preproste metode boste lažje in učinkoviteje delovali.


PRIJAVI SE

 

 

Z vami bo predavateljica Katja Drobež, magistra ekonomije, izvajalka EFT, diplomirana astrologinja, mama, žena, ultramaratonka in osvajalka visokih vrhov. Več o predavateljici si lahko preberete TUKAJ.

Če se želite prepustiti mojstrici tapkanja po metodi EFT in osvojiti to preprosto metodo, ki bo zavedno spremenila vaš način premagovanja stresnih situacij, potem ne odlašajte in se prijavite!


PRIJAVI SE

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni

Podrobnosti

Datum:
7 aprila, 2022
Ura:
17:00 - 19:45
Dogodek Oznake: