Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Obvezno predhodno naročilo
Loading Events

Brezplačno online usposabljanje: Z digitalnimi orodji do večje prodaje in učinkovitosti

Večja produktivnost in  večja prodaja zahtevata nove pristope, avtomatizacijo in uporabo digitalnih orodij. 

Z uporabo digitalnih orodij lahko bistveno prispevamo k manjši porabi časa, večji preglednosti, učinkovitosti. Vsak podjetnik  želi optimizirati poslovanje in avtomatizirati tiste procese, ki mu jemljejo čas in ne prinašajo denarja. Povečanje učinkovitosti dela prinaša večjo dodano vrednost.

Digitalna doba prinaša vedno nove izzive na področju trženja. Podjetniki in posamezniki se srečujejo z dilemami, katera orodja uporabiti in katere kanale za uspešno trženje svojih produktov in storitev. 

S pomočjo brezplačnih orodij lahko povečate svojo učinkovitost na področju digitalnega marketinga. Avtomatizirate lahko objave na družbenih medijih in spletni strani, se naučite enostavnega snemanja promo videov, uporabe orodij za množično pošiljanje novičk in uporabe orodij za direktni marketing.

Si želite prodajati preko spleta, pa nimate izdelane spletne trgovine? Ne skrbite.  S pomočno orodja Stripe boste lahko vzpostavili payment linke in začeli prodajati.

 

Prav zato smo za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili brezplačno ONLINE usposabljanje z naslovom:

Brezplačno online usposabljanje: Z digitalnimi orodji do večje prodaje in učinkovitosti

📆 Kdajusposabljanje bo potekalo v treh modulih, in sicer:

👉1. modul: v ponedeljek, 4.4. od 9. do 12. ure  Top produktivnost z digitalnimi orodji 

👉2. modul: v sredo, 6.4. od 9. do 12. ure Digitalni marketing: brezplačna orodja za avtomatizacijo

👉3. modul: v ponedeljek, 11.4. od 9. do 12. ure   ONLINE Prodaja brez spletne trgovine

📌 Kje: online v zoom okolju, ki se jo boste lahko udeležili vsi,  ki se boste prijavili na spodnjo online prijavo.

Vabljeni na brezplačno online usposabljanje, kjer se boste  na praktičen način kako povečati svojo učinkovitost s pomočjo novih digitalnih orodij, ki vam bodo omogočala pametno planiranje, obvladovanje multi koledarjev itd.. Če vas zanima kako avtomatizirati promocijo s pomočjo brezplačnih orodij. Bi želeli na enem mestu splanirati vse objave na družbenih medijih, vas zanima kako vključiti objave iz družbenih medijev na svojo spletno stran, kako enostavno posneti promo video, kako avtomatizirati pošiljanje novičk, itd. Bi želeli začeti prodajati preko spleta pa nimate spletne trgovine in bi se želeli naučiti s pomočjo orodja Stripe prodajati svoje izdelke/storitve? Potem je  to usposabljanje nalašč za vas.

Ne odlašajte in se prijavite na online usposabljanje Z digitalnimi orodji do večje prodaje in učinkovitosti ter povečajte svojo učinkovitost s pomočjo osvojitve novih digitalnih orodij, orodij za avtomatizacijo in začnite prodajati brez spletne trgovine s pomočjo orodja Stripe.

Vsebina usposabljanja:

 1. modul: Top produktivnost z digitalnimi orodji 

➡ 1) organiziranje, delegiranje in preverjanje delovnih nalog,

➡2) pametno planiranje,

➡3) obvladovanje multi koledarjev

➡4) uporaba extensionov in

➡5) uporaba top windows trikov!

 

2. modul: Digitalni marketing: brezplačna orodja za avtomatizacijo

➡1) splanirajte vse objave na družbenih medijih na enem mestu,

➡2) vključite objave iz družbenih medijev na svojo spletno stran (social wall),

➡3) enostavno snemanje promo videov,

➡4)orodje za pošiljanje newslettrov,

➡5) orodje za direktni marketing – pospeševanje prodaje.

 

3. modul:  ONLINE Prodaja brez spletne trgovine

➡ 1) spoznajte orodje Stripe,

➡2) naučite se uporabiti orodje Stripe,

➡3) vzpostavite prvi Payment link

➡4) in začnite prodajati že isti dan!

Z nami bo Blaž Branc, predavatelj, trener in  ustanovitelj ter CEO podjetja Baltazar consulting. Sodeloval je s številnimi domačimi in tujimi organizacijami, kot so Austrian Airlines, Hewlett-Packard, Samsung, Toshiba, Astellas Pharma, Atlantic Grupa, Mimovrste=), Helios, Simobil, Studio Moderna, Talum, Lesnina, Generali, Gorenje, Združenje Manager, Intesa Sanpaolo idr.

Od leta 2007 izvaja consulting, predavanja in treninge s področja (start-up) podjetništva, razvoja organizacij, prodajne komunikacije, produktnega (re)inženiringa, inoviranja, igrifikacije in designa poslovnih iger.

Ne odlašajte in se prijavite na online usposabljanje Z digitalnimi orodji do večje prodaje in učinkovitosti ter povečajte svojo učinkovitost s pomočjo osvojitve novih digitalnih orodij, orodij za avtomatizacijo in začnite prodajati brez spletne trgovine s pomočjo orodja Stripe.

 

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni