Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

 • Ta dogodek je minil.

Brezplačno usposabljanje SPOT Osrednjeslovenske regije: Od dobrega spanca do učinkovitosti po metodi EFT

18 januarja, 2021 @ 17:00 - 19:15

Brezplačno usposabljanje SPOT Osrednjeslovenske regije:Od dobrega spanca do učinkovitosti po metodi EFT

 

Z dobrim počutjem do večje učinkovitosti pri delu

Učinkovitost je vidik dela, ki se mu podjetniki in potencialni podjetniki ne moremo izogniti. Delo pa je lahko učinkovito, če ga opravljajo usposobljeni in zadovoljni zaposleni. Pomemben del zadovoljstva zaposlenega pa predstavlja njegovo počutje. Z dobrim počutjem zaposlenih lahko torej dosegate tudi večjo učinkovitost pri delu.

Si želite dobrega počutja? Si želite urediti svoje spalne navade, rekreacijo in prehrano? Si želite bolj učinkovito delati od doma in prenehati z odlašanjem? Opažate, da stres vpliva na vašo učinkovitost?

.

Prav zato smo za vas pripravili ONLINE usposabljanje s pomenljivim naslovom:

Od dobrega spanca do učinkovitosti po metodi EFT

Učinkovitost je zapleten proces, ki ga lahko deloma obvladujemo s pravili, ki pa so bolj ali manj učinkovita. Vsaka akcija pa v nas sproža čustva. Če se naučite »obvladati« čustva, boste bolje spali, se pogosteje rekreirali in bolje izbirali kaj boste jedli. Posledica boljših izbir bo boljše počutje, ko pa se bolje počutite, ste lahko bolj učinkoviti pri delu.

Na usposabljanju se boste naučili, kako učinkovito in na praktičen način spoznati svoje misli, občutke in čustva, ki vplivajo na naše vsakodnevno počutje in s tem našo učinkovitost pri delu. Naučili se bomo tapkanja, preproste metode za sproščanje čustvenih napetosti in z manj stresa v našem življenju povečali našo učinkovitost.

Brezplačno usposabljanje bo potekalo online v zoom okolju, ki se ga boste lahko udeležili vsi,  ki se boste prijavili na spodnjo online prijavo.

Usposabljanje bo potekalo v 4 modulih:

Ponedeljek, 18. jauarja od 17. do 19.25
Sreda, 20. januarja od 17. do 19.25
Ponedeljek., 25. januarja od 17. do 19.25
Sreda, 27. januarja 17. do 19.25

Na uspobljanju boste izvedeli:

 

 1. Modul
 • Kaj je to učinkovitost in kaj vpliva na našo učinkovitost pri delu?
 • Z dobrim počutjem do večje učinkovitosti.
 • Tapkanje/metoda EFT orodje za čustveno sproščanje in povečanje učinkovitosti pri delu.
 • Naučimo se tapkanja/metode EFT.
 • Praktičen del: tapkanje na vdih – dih vedno popolno odraža naše počutje in s tem nivo stresa.

 1. Modul
 • Stres in učinkovitost Kako stres zniža učinkovitost pri delu.
 • Stresne situacije. Simptomi stresa
 • Ponovitev in nadgradnja uporabe tapkanja/metode EFT.
 • Praktičen del: kaj lahko tapkamo – začuti svoje misli, občutke in čustva v povezavi s stresom.

 1. Modul
 • Pogoji za dobro počutje pri delu in večjo učinkovitost.
 • Rekreacija, spanje in prehrana.
 • Ponovitev in nadgradnja uporabe tapkanja/metode EFT.
 • Praktičen del: tapkanje za spodbudo pri gibanju, problemih z nespečnostjo, problemih s hrano.

 1. Modul
  • Učinkovitost pri delu od doma.
  • Organizacija, odlašanje, delovne navade.
  • Ponovitev in nadgradnja uporabe tapkanja/metode EFT.
  • Praktičen del: tapkanje kokretnih situacij udeležencev pri problemih z organizacijo in odlašanjem pri delu od doma.

 

 

S pomočjo metode EFT   se boste naučili preproste in nadvse uporabne tehnike za samopomoč, ki je enostavna za uporabo in vedno pri roki ter sprostite čustveno napetost.

Z vami bo predavateljica Katja  Drobež,  magistra ekonomije, izvajalka EFT, diplomirana astrologinja, mama, žena, ultramaratonka in osvajalka visokih vrhov. Več o predavateljici si lahko preberete TUKAJ.

 

Skupaj s predavateljico Katjo Drobež boste osvajali visoke vrhove vaših čustev in se učili kako s pomočjo boljšega počutja izboljšati svojo učinkovitost. Če se želite prepustiti mojstrici tapkanja po metodi EFT in osvojiti to preprosto metodo, s pomočjo katere boste bolj zadovoljni in motirivani in s tem tudi bolj učinkoviti tako pri delu kot vsakodnevnih aktivnostih,  potem ne odlašajte in se prijavite!

Kaj je metoda EFT?

Metoda EFT ali tapkanje je preprosta metoda, ki vam pomaga, da lažje in bolj učinkovito izvajate delovne naloge. S pomočjo metode EFT začutite misli, občutke in čustva, ki spremljajo opravljanje delovnih nalog. Metoda EFT predpostavlja, da so napetosti in naše splošno počutje povezani z našim čustvenim stanjem. Tapkanje pa je orodje, ki pomaga telesu, da začnemo drugače razmišljati in čustvovati, ter s tem izboljšamo učinkovitost pri delu.

Metoda EFT deluje na podlagi lahkega tapkanja, s katerim stimulira določene točke na našem telesu ob osredotočanju na svojo težavo. Take težave so slabo počutje, brezvoljnost, neučinkovitost, stres, odlašanje  in podobno.

Cilji usposabljanja:

Spoznati misli, občutke in čustva, ki vplivajo na naše vsakodnevno počutje in s tem našo učinkovitost pri delu.  Naučiti se tapkanja, preproste metode za sproščanje čustvenih napetosti, ki je enostavna za uporabo in vedno pri roki in z njeno pomočjo izboljšati počutje, organizacijo pri delu in učinkovitost našega dela.

 

 

 

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Podrobnosti

Datum:
18 januarja, 2021
Ura:
17:00 - 19:15