Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Tehnike sproščanja in obvladovanja stresnih situacij

14 decembra, 2022 @ 9:00 - 11:00

Delavnica: Tehnike sproščanja in obvladovanja stresnih situacij

Ali ste vedeli, da lahko s samo nekaj minutami na dan uspešno vzdržujemo visok nivo energije in s tem preprečimo negativne učinke stresa na naše počutje in zdravje?

Živimo v turbulentnih časih in čedalje več ljudi ima težave z obvladovanjem vseh pritiskov sodobnega načina življenja. Posledice stresa se odražajo v pomanjkanju časa, pomanjkanju energije, nervozi, nespečnosti, glavobolih, bolečinah v križu, ipd. Če so vam naštete stvari poznane, vas vabimo na delavnico, na kateri se boste lahko naučili učinkovitih strategij in tehnik za lažje obvladovanje vsakodnevnih stresnih situacij.

Prav zato smo za vas v okviru obrtnih zbornic gorenjske regije pripravili delavnico z naslovom:

Tehnike sproščanja in obvladovanja stresnih situacij

Kdaj: Delavnica bo potekala 14. decembra od 9. do 11. ure

Kje: OOZ Kranj / Območna obrtno-podjetniška zbornica Kranj, Cesta Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj

Cena: Člani OOZ Kranj, Domžale, Jesenice, Kamnik, Radovljica, Škofja Loka in Tržič – 0,00 €
Ostali udeleženci – 50,00 €


PRIJAVI SE

Delavnica je namenjena obremenjenim ljudem, ki bi se radi naučili kako vzdrževati dobro psiho-fizično kondicijo za večjo učinkovitost pri delu.
Na delavnici bodo udeleženci spoznali štiri preverjene in učinkovite sprostitvene tehnike za lažje obvladovanje stresa v vsakdanjem življenju: Pingvin, Jackson, Zombi in Energijski tuš. Tehnike so uporabne tako v službenem kot tudi zasebnem življenju, udeleženci pa jih bodo lahko uporabljali takoj po delavnici, brez posebnih pripomočkov.

Delavnica je izrazito praktično naravnana, saj se udeleženci tehnik ne bodo le naučili, ampak jih ob podpori izkušenega predavatelja preizkusili v praksi.

Predavatelj

Dr. Franc Gider je po izobrazbi doktor biomedicinske tehnike, po poklicu pa poslovni svetovalec, predavatelj in mentor. V svoji več kot 20 letni karieri poslovnega svetovalca je sodeloval z več kot 300 različnimi organizacijami iz Slovenije in tujine. Moto njegovega delovanja je pomoč podjetnikom in managerjem do tega, da bodo bizinaizi – bolj učinkoviti pri svojem delu, vendar brez izčrpavanja. Njegovo svetovalno delo temelji na lastnih izkušnjah, saj je bil tudi sam direktor.

Pred petnajstimi leti je doživel izgorelost, ki se je odražala v poslabšanem zdravstvenem stanju. To je bil tudi eden od glavnih motivov, da se je podal na pot osebne rasti ter spoznavanja energijskih in duhovnih razsežnosti človeka. Svoje izkušnje na področju osebnega razvoja povezuje z odličnim poznavanjem poslovnih procesov in veščin vodenja. Na ta način lahko svojim strankam nudi celovito podporo pri njihovem poslovnem in osebnem razvoju. Rad se pohvali, da zadnjih 16 let ni pojedel niti ene tablete.

Prosti čas najraje porabi za aktivnosti v naravi ter spoznavanje pestrosti naravne in kulturne dediščine našega planeta.


PRIJAVI SE

Podrobnosti

Datum:
14 decembra, 2022
Ura:
9:00 - 11:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Oznake: