Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

17 aprila, 2023 @ 18:00 - 20:00

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

Mreženje je pomemben del  pri pridobivanju potencialnih strank, ponudnikov storitev, partnerjev, vzpostavljanje vezi podpornega okolja.

Mreženje obsega graditev in vzdrževanje osebnih in poslovnih stikov. 

Podjetja kot gospodarstveniki in  delodajalci ter posamezniki se vse bolj zavedajo pomena sodelovanja z lokalno skupnostjo in podpornim okoljem, šolami in ostalimi organizacijami.

In prav zato  na Območni obrtno-podjetniški zbornici Domžale  v okviru Spot svetovanje Osrednjeslovenska regija ponovno organiziramo dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub, v okviru katerega  boste imeli priložnost navezovanja novih stikov in vzdrževanja obstoječih stikov z lokalno skupnostjo, podjetniki in podpornim okoljem.

Dogodek mreženja: Podjetniški bralni klub

???? Kdaj: ponedeljek, 17. aprila 2023 od 18. do 20. ure

????Kje: Obrtna zbornica Domžale, Šaranovičeva 21c, Vir pri Domžalah

???? Prijave na tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si 

Komu je namenjen dogodek: podjetniki, potencialni podjetniki, predstavniki podpornega okolja, predstavniki lokalne skupnosti, predstavniki šol in izobraževalnih organizacij

Povezali se boste skozi  izmenjavo mnenj in pogledov glede podjetniških knjig in ustvarili nova poznanstva in razvijali mrežo stikov tako med podjetniki kot tudi podpornim okoljem in lokalno skupnostjo.

Izmenjava misli z ljudmi iz vašega področja ali tudi tistimi, ki niso z vašega področja, ki predstavljajo podporno okolje, lokalno skupnost je pomembna in dragocena.

Vzpostavljeni stiki in ohranjanje le-teh pa dragoceno, saj lahko izmenjujete svoje znanje, vzpostavljate nova sodelovanja in partnerstva. Delite svoje znanje in nudite podporo drugim. Stiki z ljudmi na različnih področjih prispevajo k ustvarjanju kvalitetne podporne mreže in rojevajo plodna sodelovanja.

Tokrat si bomo udeleženci med seboj podelili mnenja in izmenjali izkušnje skozi:

➡ izmenjavo citata po izbiri iz knjige, ki jo berete,

➡vsak udeleženec bo v enem stavku predstavil knjigo, ki jo je prebral

➡vsak udeleženec bo izpostavil vrednoto, ki se bodisi ponavlja v knjigi, bodisi manjka glavnemu liku , itd. Predlagamo vam, da razmislite o tej vrednoti: kakšna je; kdaj je koristna, kdaj škodljiva – v poslu in osebnem življenju? 

Dogodek mreženja in povezovanja poteka v prijetnem vzdušju, v katerem se skozi pogovore in odgovore na vprašanja med seboj udeleženci povezujejo in si izmenjujejo mnenja.

Tokrat se bomo povezali tudi skozi  izmenjavo mnenj, s čim v knjigi se ne strinjamo. Predlagamo, da preverite, če je to strokovna knjiga, s katero tezo ali metodo se ne strinjate. Če je roman, kaj vam ni všeč, morda lik, dejanje, ki ga je kdo storil, osebnost, itd.

Skozi izmenjavo mnenj se  ne bomo samo urili v komunikaciji, temveč tudi v zaznavanju in prepoznavanju negativnih aspektov in utemeljevanju našega mnenja.

Vse udeležence vabimo, da si izberejo kakšno knjigo iz našega seznama in na ta način dobijo tudi priznanje za opravljeno podjetniško bralno značko. 

Seznam knjig je dostopen TUKAJ. 

Ne odlašajte in se prijavite tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si  ali kliknite na prijavo.

Prijave na dogodek so obvezne.  

Število mest je omejeno.

Več informacij na tel. št. 01 72 19 370 ali na info@domzale-ooz.si  

 


PRIJAVA

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni

Podrobnosti

Datum:
17 aprila, 2023
Ura:
18:00 - 20:00
Dogodek Oznake: