Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale

Šaranovičeva 21cVir, 1230 Domžale, Slovenija
Pon in Pet: 9.00 – 12.00 Sreda: 13.00 – 17.00
Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

IZMENJAVA DOBRIH PRAKS Podjetniški zajtrk: Digitalizacija – prihodnost poslovanja

2 februarja, 2022 @ 9:00 - 11:00

IZMENJAVA DOBRIH PRAKSPodjetniški zajtrk: Digitalizacija – prihodnost poslovanja

Cilj vsakega podjetja sta zagotovo dolgoročno preživetje in rast, ki ju lahko dosežejo tudi in predvsem z digitalizacijo poslovnih procesov. In čeprav se vpeljava digitalizacije (in kasneje tudi digitalne preobrazbe) morda na prvi pogled res zdi kot dodaten strošek, ki bo podjetju le izstavil račun, pa na dolgi rok temu zagotovo ni tako.

Digitalna preobrazba je namreč tek na dolge proge, ki podjetje dvigne iz sivega povprečja, saj mu prinese optimizacijo celotnega poslovanja, kar nenazadnje pomeni nižje stroške, višjo učinkovitost, večjo zvestobo kupcev, zmanjšanje tveganj in napak, višjo produktivnost zaposlenih, boljšo uporabniško izkušnjo in še mnogo več.

Prav zato smo za vas v okviru SPOT svetovanje Osrednjeslovenske regije pripravili ONLINE izmenjavo dobrih praks:

Podjetniški zajtrk: Digitalizacija – prihodnost poslovanja

📆 Kdaj:  v  sredo, 2. februarja 2022 od 9. do 11. ure  

📌 Kje: online v zoom okolju, ki se ga boste lahko udeležili vsi,  ki se boste prijavili na spodnjo online prijavo.

Če je v preteklosti veljalo, da se digitalizacije lahko lotijo samo velika podjetja, saj srednja in majhna podjetja nimajo ne sredstev in ne kadra, potem sedaj temu ni več tako. 

Vabljeni na online podjetniški zajtrk, kjer boste iz prve roke lahko videli, kateri so pozitivni učinki digitalizacije poslovnih procesov in kako so se tega lotila tako velika, kot tudi srednja in majhna podjetja.


PRIJAVI SE

Vsebina:

Na podjetniškem zajtrku boste spoznali, zakaj je digitalizacija poslovnih procesov nujna za dolgoročno preživetje in rast.

Še posebej boste spoznali:

➡Zakaj se podjetja odločajo za digitalizacijo in digitalno preobrazbo?

➡Katera je dodana vrednost digitalne preobrazbe?

➡Kaj so osnove, s katerimi morate začeti na pravilni način, če želite pristopiti k digitalizaciji poslovnih procesov in digitalni preobrazbi.

➡Katere so pasti pri uvedbi digitalne preobrazbe?

➡Predstavljene vam bodo dobre prakse: primer velikega podjetja, srednjega in majhnega podjetja

Spodaj navedena podjetja bodo  z vami iz prve roke delila  svoje izkušnje z digitalizacijo oz. digitalno preobrazbo. 

📌Veliko podjetje
Janez Jakopin, Ljubljanske Mlekarne, Tovarna leta 2019

📌Srednje podjetje
Ferročrtalič d.o.o. – Aleš Škraba – član uprave

📌Majhno podjetje
Gorenc Metal d.o.o. – Izidor Gorenc, lastnik

Z nami bo Robert Orehek, direktor razvoja poslovanja v podjetju TOM PIT d.o.o., ki  so edini ponudnik na tržišču, ki z lastno tehnologijo, celotno paleto digitalnih vsebin, podatkovnim centrom, celovitim naborom digitalnih storitev in outsourcingom ekspertnih znanj zagotavlja digitalno preobrazbo kot celovito storitev.

 

Pri Tom PIT gledajo na digitalno preobrazbo celostno. To pomeni, da se ukvarjajo s tehnologijo in digitalnimi vsebinami, imajo svoj podatkovni center in nudijo celotno paleto ekspertnih znanj in digitalnih storitev. Vse to njihovim strankam zagotavlja, da z enim samim partnerjem obravnavajo digitalno preobrazbo skozi celoten življenjski cikel, od zasnove, implementacije, rabe do vzdrževanja.

Naredite prve korake k digitalni preobrazbi in se udeležite brezplačnega Podjetniškega zajtrka: Digitalizacija- prihodnost poslovanja!


PRIJAVI SE

Ta projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Logotipi končni

Podrobnosti

Datum:
2 februarja, 2022
Ura:
9:00 - 11:00
Dogodek Oznake: